Szerző: gobesug ( Snecológus-pontszám: 21194 x 10 ) Nov 26, 2022 00:10:40
Válasz
( 8 )
hetek óta le sem fosom, mit csináltok ott a koszlott hugyos paliddal, a lényeg, hogy vagy így vagy úgy, de számolunk.

én is jobban szeretném egy kapualjban horpadtra rúgni a koponyád hidd el, mint egy bíróságon hallgatni a demens nyuszitesed.
még mindig szabadlábon!
Nov 26, 2022 00:10:40
Szerző: gobesug ( Snecológus-pontszám: 21194 x 10 ) Nov 26, 2022 00:11:36
Válasz
( 9 )
egy jarhato ut van meg Endre:

FIZETSZ.

még mindig szabadlábon!
Nov 26, 2022 00:11:36
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 50367 x 25 ) Nov 26, 2022 00:16:03
Válasz
( 10 )
Simán csak pereld be hitelrontásért/becsületsértésért. Ez mindenképpen magánvádas lesz úgy is. Nem is az a lényeg, hogy megnyered-e az ügyet, mert max kárpira ítélik, behajtani meg úgysem tudnak tőle semmit. Baszogassa csak az ideg, hogy ide kell járnia a PKKB-ra tárgyalásokra. Húzzátok el jól, jöjjön el, és derüljön ki itt, hogy a felperes távolléte miatt el kell napolni a tárgyalást, stb. Úgyis szeret jogászkodni a csillámpónis dr. Kocsonya, kapjon rá lehetőséget.
Nov 26, 2022 00:16:03
Szerző: gobesug ( Snecológus-pontszám: 21194 x 10 ) Nov 26, 2022 00:19:14
Válasz
( 5 )
töppedt buzigolyók
Simán csak pereld be hitelrontásért/becsületsértésért. Ez mindenképpen magánvádas lesz úgy is. Nem is az a lényeg, hogy megnyered-e az ügyet, mert max kárpira ítélik, behajtani meg úgysem tudnak tőle semmit. Baszogassa csak az ideg, hogy ide kell járnia a PKKB-ra tárgyalásokra. Húzzátok el jól, jöjjön el, és derüljön ki itt, hogy a felperes távolléte miatt el kell napolni a tárgyalást, stb. Úgyis szeret jogászkodni a csillámpónis dr. Kocsonya, kapjon rá lehetőséget.


egy hugyos forintot nem fogadnék el, aminek bármi köze is volt ennek a szenny féregnek vagy a kommunista kurva anyjának.

nem is erről szól. ez alap.
még mindig szabadlábon!
Nov 26, 2022 00:19:14
Szerző: gobesug ( Snecológus-pontszám: 21194 x 10 ) Nov 26, 2022 00:23:54
Válasz
( 14 )
a cél Endre tudod mi? hogy SOHA NE LEGYEN NYUGTOD. még az utolsó aluljáróban fetrengő időszakodban is legyen meg egy napi 30 perced, amikor esz az ideg. Egy perc nyugalmat nem hagyhatunk neked, ez színtiszta kötelességtudat részemről.

még mindig szabadlábon!
Nov 26, 2022 00:23:54
Szerző: gobesug ( Snecológus-pontszám: 21194 x 10 ) Nov 26, 2022 00:25:57
Válasz
( 11 )
hetfon beszelek az ugyveddel, jo pihenest mindenkinek, kiveve nektek Tibor és Endre. Titeket rágjon az üszök.
még mindig szabadlábon!
Nov 26, 2022 00:25:57
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 50367 x 25 ) Nov 26, 2022 00:27:22
Válasz
( 5 )
Komolyan foglalkoztat a kérdés, hogy ilyen renyhe fizikummal meddig húzhatja Endre ezzel az életvitellel?

-Nem alszik normálisan, csak szakaszosan, felületesen
-nem táplálkozik normálisan
-nem mozog évtizedek óta semmit
-iszik, keményen, folyamatosan
-kábítószerezik is most már

Elérte azt a pontot, amikor már csak nagyon komoly orvosi intervencióval tudna letérni erről az önpusztító pályáról.
Nov 26, 2022 00:27:22
Szerző: KicsiNéző ( Snecológus-pontszám: 3789 x 1 ) Nov 26, 2022 01:07:32
Válasz
( 16 )
Részletre vett szalvéta
Próbáltam követni a fejleményeket az utóbbi időben, de sajnos nem tudtam lépést tartani. Mi történt Anschluss-al?

Zulu írt egy posztot, hogy miután felszólítás után sem hagyta abba a rosszhiszemű "moderációt" - értsd ugyanazon emberek mínuszolgatása, ezért kivágta.

Amúgy én sajnálom, tett hozzá itt bőven, azt hiszem a háromszögelésben is fontos szerepe volt.
Ami nekem visszás volt vele kapcsolatban az a korai gólya szakasza a folyamatos "van ismerősöm a német bankoknál, már intéződik a kártyacsá", aztán kiderült, hogy ez mind csak "sodihergelés" volt.
Nov 26, 2022 01:07:32
Szerző: D_Dezső ( Snecológus-pontszám: 17891 x 8 ) Nov 26, 2022 01:31:49
Válasz
( 19 )
Részletre vett szalvéta
NSZKSZ! Az említett esetre én is emlékszem, elég aktív tag volt és hirtelen nem értettem, egy pillanatra az is megfordult a fejemben, hogy a tranyó pornós felszopójának egyik regje lehetett, de túl összeszedett volt az írása ahhoz.


Nem akarok vészmadárkodni, meg úgy általában paranoidnak sem mondanám magam, de azért az utóbbi egy évben eléggé “felhígult” a fórum tagsága.

A tranyóval együtt megérkezett jó pár elmebeteg. (Természetesen nem mindenki retard aki a tranyót követve jött, kinek nem inge… ugye)

Ezek az elmebetegek valamilyen indítatásból beépülnek és nagyon is aktív tagnak tünnek. Az egyik “dicsöségre” hajt, a másik megmondó akar lenni, a harmadik közösségre vágyik ami befogadja, vagy csak simán azt élvezik, hogy trollkodják a trollokat.

Hozzák a kurva nagy infókat, tényfeltárásokat, haverom lecsekkolta, tudjuk a melót, belsö körös retardkodás.

Közben a forumról szépen eltüntek az irodalmi percek, a mélyebb összeszedettebb írások, mindenki tényfeltáró, mindenki titkosügynök … :)

De valószínü amint eltakarodik a tranyó, vagy Sodika parkolópályára kerül egy pszihiátrián, a trash rajongó elmebetegek is tovább szállnak, mi pedig tudjuk folytatni a munkát akár posztumosz ;)
Nov 26, 2022 01:31:49
Szerző: Nagyon régi troll Nov 26, 2022 01:59:31
Válasz
( 14 )
D_Dezső
Nem akarok vészmadárkodni, meg úgy általában paranoidnak sem mondanám magam, de azért az utóbbi egy évben eléggé “felhígult” a fórum tagsága.


Van igazság abban amit mondasz, de egy kicsit túlságosan egyoldalúan közelíti meg a problémát.

Hosszú elemzések néha vannak, de nem csoda, hogy kevesebb tér jut nekik, mert annyira pörögnek az események. Régebben intenzívebb időszakokban néhány naponta felhányt sodika egy 30 perces beszólós videót, és pár órát a fórumozókkal is vitatkozott. Összejött egy-egy ilyen nap 300-400 komment és már törölgettük a homlokunkat, hogy hú, micsoda nap.

Most mi van? 12 órás maratoni youtube lájv rögtön a tiktokos lájv után. Három veszekedés, drogozás, az egyik melóba készül, a másikat most rúgták ki, szex, gumicsöcsvillantás, pedofilakták, Oszama mérges a levelek miatt... a nap mérlege pedig 2000 komment és összeomló szociális élet annak, aki megpróbálja végig követni.

Minden változik az életben. Ez már nem ugyanaz a társaság, mint ami volt 10 éve és nem is lesz soha többé ugyanaz. De ez, ami mostanában van, nem csak az újabb tagokon múlik, hanem azon a hihetetlen őrületen, amit a tranyóval alig több, mint egy éve kezdett el a korcs, és látszólag esze ágában sincs abbahagyani.

Abban viszont egyetértünk, hogy ha valamelyik feldobja a talpát, akkor visszatérhetünk néhány, újabban mellőzőtt, lassabb tempót igénylő műfajhoz.
Nov 26, 2022 01:59:31
Szerző: miskolcigány ( Snecológus-pontszám: 3809 x 1 ) Nov 26, 2022 03:28:48
Válasz
( 12 )
A lenyeg, hogy Endre olyan tempoban van szopatva mint meg soha. Le a kalappal a forum elott. Az, hogy egy-egy troll neha belefingik a levesbe (gondolom nem akar rosszat, de mindegy is, hogy miert), hat annyi baj legyen, olyan melyre asta magat a korcs hogy itt mar preciz intervenciora sincs igazan szukseg (bar ezek ketsegkivul a leghatasosabbak). Amig van egy bizonyos hatar ami ala nem megyunk (ilyen az, hogy nem zaklatunk gyerekeket), addig hadd menjen a szartornado minden iranyba. Endrenek csak rosszabb lehet.
https://sodipedia.sodika.org/index.php?title=BunkiBank
Nov 26, 2022 03:28:48
Szerző: Ans2 Nov 26, 2022 03:51:06
Válasz
( 10 )
Ha valaki kivancsi lenne a tortentekre:

a ban-t ket forum felhasznalo "folyamatos" minuszolasa miatt kaptam. Ez azt jelenti, hogy ez elmult 4 honapban kb 50-60 szazalekat minuszoltam az itteni posztjaiknak (amellett, hogy pluszt is kaptak az illetok tolem es boven volt olyan posztjuk, amikre egyaltalan nem reagaltam).

ennek a hattere az, hogy majus ota folyamatos vitak, osszetuzesek alakultak ki a forumon, belso korozes, Atos melocsa, Jucifer utaztatasa, elso tranyo becsi evad, stb., es ha barmilyen modon vitaba szalltam bizonyos userekkel, akkor abbol hatalmas cirkusz, minuszolas haboru, kopkodes alakult ki, es nem csak az en esetemben, hanem tobb masik, "belso korosnek" kialtott troll eseteben.
Tobb alkalommal odaig fajult a szemelyeskedes, hogy Radirpoknak kellett bizonyos hozzaszolasokat torolni azok nyomdafesteket nem turo tartalma miatt (megjegyzem, ezek nem az en hozzaszolasaim voltak). Mindezt ugy, hogy kozben epp tobb trollegaval az uj becsi evad osszehozasan dolgoztunk. Ezekre rendre azt a valaszt kaptuk, hogy ez egy troll forum, ezt el kell viselni.

Ezutan dontottem ugy, hogy hosszabb ideig nem irok, nem olvasok, igy lett peldaul a Thalia 12 talalat nem itt, hanem tranyo chaten leakelve. Kesobb meggyoztek, terjek vissza. A beke es a konfliktus elkerulese miatt ugy dontottem, hogy tobb felhasznalo eseteben (2-3 emberrol beszelunk), nem irok, nem valaszolok, nem szallok vitaba. Ha valami nem tetszett nekem, az o esetukben ment egy minusz, mint az egyet nem ertes jele.

Mivel egyetlen accountom volt itt, illetve sosem kertem senkit arra, hogy "segitsen" nekem pluszolni, vagy minuszolni, ezert arra gondoltam, ez a mod megfelelo arra, hogy elkeruljuk a nyaron jellemzo konfliktusokat, veszekedeseket, megis ki tudtam fejezni a nem tetszesemet egy-egy megszolalas utan.

Ugy nez ki, ez nem volt megfelelo eljaras a reszemrol, es bar itt el lett mondva, hogy figyelmeztettek engem nevtelenul aug. 18-an (par napal azutan, hogy nehany oran belul 160x minuszt kaptam mert belealltam egy vitaba), nem vettem magamra, nem is emlekszem, hogy lattam a posztot.

Mint most kiderult, a 'taktikam' nem volt megfelelo, hiaba nem kertem meg senkit minuszolasra, nem volt tobb accountom tobb IP cimmel, megis ugy gondoltak, hogy nem felel meg az itteni 'iranyelveknek' az, ahogyan a helyzetet kezeltem.

Zulunak ezt a megkozelitset abszolut megertem es elfogadom, hiszen van olyan olvasat, amiben hibat, illetve visszaelest kovettem el. Masik olvasatban nem tudtam arrol, hogy ez tiltott, illetve egyetlen regisztralt account minuszai nem is nagyon jelentenek kb semmit ebben a szisztemaban, tehat sem bannolni, sem rovid idore blockolni nem volt lehetosegem senkit.

A lenyeg az, hogy sajnos rossz utat valasztottam, es bar mentsegemre lehet, hogy ezt a vitak, belso korozes es troll cirkusz elkerul miatt valasztottam, megis fennakadt a szuron, ezert vallalom a felelosseget.

p.s.
ez az account azert szuletett, mert ezzel akartam reagalni a tegnapi postra, de aztan talaltam mas utat, nyilvan ezutan sem fogom tobbet hasznalni. nem irtam volna be, de mivel ma elokerult tobbszor a kerdes, ugy gondoltam, tisztazom. lehet, hogy ebben is rosszul dontottem, de legalabb vallaltam azt, hogy mit csinaltam.

tovabbi jo trollkodast trollegak, ahogy latszik, mar nincs messze a veg, ez mar a lejto, Fifi lassan tepsiben vegzi :)
Nov 26, 2022 03:51:06
Szerző: Sanyibacsi ( Snecológus-pontszám: 8167 x 4 ) Nov 26, 2022 06:11:46
Válasz
( 7 )
Golda csiklója
...vagy beleverek egy akkorát a torz fejébe, hogy a Kelenföldi pályaudvar peronján fog szétloccsanni a mocskos aberrált, pedofil, buzi féregnek.

Indulj meg tetyó, látszik, hogy komolyan gondolod.
* ásít *
Nov 26, 2022 06:11:46
Szerző: balek ( Snecológus-pontszám: 10317 x 5 ) Nov 26, 2022 06:56:48
Válasz
( 5 )
SnecológusHallgató
Kérdésem, hogy ezt milyen módszerrel szedted le/rögzítetted? Illetve töltések vannak benne? Mert pl. éjszaka laggolt a tranyónak folyamat, amire meg lett volna webm az áttöltéshez már privátolta.

De NSZKSZ, hogy van backup!
yt-tlp-vel szedtem le, külön a videót és külön az audiót dash formátumban, aztán csak össze kellett mergelni. Feltöltöm trashvodra, mert csak a 9.5 órás trashvod mirror került fel, nekem így 11.5 órás verzió van meg. Próbáltam végigpörgetni őket, mi a különbség, de nincs az az Isten, hogy én 21 óra tranyó&púpos loopot nézzek végig önszántamból.

Nehogy a hiányzó két órában hangozzon el valami kompromittáló, amivel saját magára vall a pedofil!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nov 26, 2022 06:56:48
Szerző: Trash csoportos haver ( Snecológus-pontszám: 33972 x 16 ) Nov 26, 2022 06:57:50
Válasz
( 7 )
Nincs is jobb a sok év semmittevés után egy hideg szombat reggelnèl a munkakezdéshez. Ugye merci?
Vagy még vársz vele?
Pénzetek úgy is van :)
"Szeretlek, ne felejtsd el. Puszi-Puszi."
Nov 26, 2022 06:57:50
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 08:12:36
Válasz
( 6 )
Endre!

Ott van a kondibérlet, még hónapokig.
Gyúrjátok ki magatokat, aztán mehet az OnlyFans.
A buzi pornóban van pénz, csak jól kell kinézni.

MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 08:12:36
Szerző: Karib ( Snecológus-pontszám: 13552 x 6 ) Nov 26, 2022 08:35:33
Válasz
( 11 )
Én azt nem értem, hogy ugye ott volt egy eddig ismeretlen banknak a papírja az asztalán, és valaki beírta, hogy ott 1000 eurós hitelkeretet adnak kb. a semmire, elég csak egy számlát nyitni hozzá. Ezt a lépést sneci szempontjából még meg is érteném. Most nem számít, hogy még egy banknál eladósítja magát a pillanatnyi túlélés érdekében. De talán a két nappal ezelőtti lájvban erre azt halljuk, hogy semmi pénze nincs és már az ő piáját is a tranyó fizeti. Akkor hova lett az 1000 euró? Vagy lehet h már nem tudja az összes hitelkártyáját fenntartania, leesett a credit ratingje és az új banktól is elhajtották?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nov 26, 2022 08:35:33
Szerző: Karib ( Snecológus-pontszám: 13552 x 6 ) Nov 26, 2022 08:40:56
Válasz
( 5 )
Gólya
Esetleg azt a hamarosan esedékes bérleti díjra tartogatják

Bár ismerve fifikutya financiális fegyelmét, ez inkább *pr*

Lehet. A kérdés, hogy decemberben mekkora összeghez fog jutni...
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nov 26, 2022 08:40:56
Szerző: xray ( Snecológus-pontszám: 37924 x 18 ) Nov 26, 2022 09:03:07
Válasz
( 5 )
Bátor_bikagolyó
Vagy az, vagy csak egy sima számlaegyenleget csekkolt ennél a banknak az ATM atumatájánál és a cetli tetején ott volt a reklám.
gyagyásnak több dolga van a bankokkal, mint egy nagyobb cég összes ügyletének.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nov 26, 2022 09:03:07
Szerző: Trollul Madár ( Snecológus-pontszám: 16655 x 8 ) Nov 26, 2022 09:03:47
Válasz
( 5 )
Tanszéki Levéltáros, Punk!

Én csak szeretném megköszönni a napi hotyfoktokat és a sodidigestet, hogy három nap lemaradás után nem plusz egy nap volt képbe kerülni.

NSZKSZ
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nov 26, 2022 09:03:47
Szerző: Közöd ( Snecológus-pontszám: 3548 x 1 ) Nov 26, 2022 09:31:17
Válasz
( 17 )
Tibi gondoltam szólok..
Nov 26, 2022 09:31:17
Szerző: xray ( Snecológus-pontszám: 37924 x 18 ) Nov 26, 2022 09:45:52
Válasz
( 5 )
linzi fapóleon
Recskás ez nektek jó hír, nem kell a brazil béranya!

blikkruzs.blikk.hu/light/nove-operaltak-a-magyar-ferfit-hogy-gyereket-szulhessen
gyagyás, most már nincs akadálya, h elvedd feleségül a faszpinást. szép pár lesztek: merci, aki tibor, menyasszonyi fátyollal és fehér kesztyűben. én biztos ott leszek, mert életem végéig röhögni akarok.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nov 26, 2022 09:45:52
Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája ( Snecológus-pontszám: 9166 x 4 ) Nov 26, 2022 10:21:30
Válasz
( 9 )
Endre a "700" az megvan? Mert annak meg kell lennie! Húgyagyú faszkalap.
https://budikabelka.blogspot.com/
Nov 26, 2022 10:21:30
Szerző: D_Dezső ( Snecológus-pontszám: 17891 x 8 ) Nov 26, 2022 10:27:26
Válasz
( 20 )
halászlé
a fórumos hölgyekkel pisztos, hogy ott leszünk; remélem, sátras parasztlagzi lesz púpszászon; megyünk készíteni...


Nagy mulatság lesz, ott lesz a trash világ apraja-nagyja!

Az ünnepi ceremónia a Király utcai dohánybolt elött kerül megrendezésre. Hivatalosan itt fogja megpecsételni szerelmét a trash világ királynöje és annak aberrált koboldja.

Gyagyás úrhölgy legszebb gúnyáját fogja magára ölteni, egyszerre 3 ing is lesz rajta. Tibir a völegény fehér menyasszonyi ruhában fog az oltárhoz, akarom mondani a dekk tárolóhoz járulni. A ruha nagyon jól kiemeli Tibor inas, fagyásoktól és sebektöl cserzett lábát.

A pár elöször a szerelmüket szimbolizáló köztéri hamutartóhoz lép ahol mindketten keresnek egy nagyobbacska dekket, majd meggyújtva átadják a másiknak, végezetül pedig egy black dragon keserüvel pecsételik meg ezt a végtelenül aberrált frigyet.

Ezután a násznép átvonul a Hunyadi téri pingpong asztalokhoz RGL cigányhintójának felvezetésével, ahol kezdetét veszi a mulatság. A talpalávalót Mc Isti és a Samsung S21 recsegö hangszórója biztosítja. A pingpong asztalok csak úgy roskadoznak a finomságoktól.

A serény pár már napok óta gyüjtögette a Dankó utcai ingyenkonyha menüjét, hogy mindenkit megtudjanak tisztességgel vendégelni.

A nagy mulatságnak végül a közteresek vetnek majd vèget lakossági bejelentés alapján, ezután a program organikusan szétterjed a szomszédos utcában.

Várunk minden trash videóst, köztörvényes elmebeteget, retardáltat, világ söpredékét. A trollokat is szívesen fogadják, így nagyon várjuk Önt és kedves családját, hogy osztozzon ezen az egyedi alkalmon az egybegyültekkel.

Jövő héten
Zsidók vagytok.
Nov 26, 2022 10:27:26
Szerző: Trollul Madár ( Snecológus-pontszám: 16655 x 8 ) Nov 26, 2022 10:27:33
Válasz
( 21 )
Lehetne a Fórum előfizetéses Endre számára!

Tuti kiperkálná a zsét, hogy figyelemkurválkodhasson.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nov 26, 2022 10:27:33
Szerző: miskolcigány ( Snecológus-pontszám: 3809 x 1 ) Nov 26, 2022 10:46:23
Válasz
( 5 )
linziasztal01
Endre a gyulladt beleit szokta.


Tibornal meg attol fugg, hogy az ebredes es a reggeli szaras epp milyen sorrendben alakul
https://sodipedia.sodika.org/index.php?title=BunkiBank
Nov 26, 2022 10:46:23
Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája ( Snecológus-pontszám: 9166 x 4 ) Nov 26, 2022 10:46:43
Válasz
( 8 )
Endre, ha jössz decemberben Budapestre elfogom venni a szemüveged, készülsz már a családirtásra? Drogos alkesz, még védekezni se tudnál.
https://budikabelka.blogspot.com/
Nov 26, 2022 10:46:43
Szerző: tyodika Nov 26, 2022 10:47:08
Válasz
( 15 )
Kérném a trollokat, hogy mostantól szüneteltessék a zaklatásunkat, ha van bennük egy kis emberi érzés, ugyanis a kedvesem, Merszisza áldott állapotba került!
Az én, minden nehézséget legyőző férfiúi potenciám, és az ő orvosi műremeke egy csodát fogant!
Ahogy számolgattam, számba véve erős fizikumunkat, és rendkívüli genetikánkat, a csoda világrajövetelének várható napja, december 24.-e lesz, igazi karácsonyi tündérmese!
Ezentúl nem vagyunk jútús influencerek, csak egy boldog család, ezért mindenkitől ezt a bánásmódot várom el!
Nov 26, 2022 10:47:08
Szerző: Közöd ( Snecológus-pontszám: 3548 x 1 ) Nov 26, 2022 10:51:27
Válasz
( 6 )
Sodi első csótánya



3 órája lazulgatott a cica


Remélem lesz bőven ideje lazulni. És a TeamYouTube intézi majd neki a pihenés.
Nov 26, 2022 10:51:27
Szerző: bolgár jeti ( Snecológus-pontszám: 33485 x 16 ) Nov 26, 2022 11:04:02
Válasz
( 8 )
Kötőjel
ez viccen kívül működne, elvégre a sodi megőrül az előfizetésekért. ez csak egy lenne a sok közül. a pénz pedig menne adományként valami ingyenkonyhának, stílszerűen.

Kicsit késő. Bár kétségkívűl magas lenne a poénfaktor, ha akkor lenne előfizetéses a fórumon amikor letiltják az összes kártyáját és beüt a csőd.
Nem tudom visszafojtani a röhögést, ha arra gondolok, hogy Goldától koldul a sárga csillag havidíjára. Micsoda loopolások lennének :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nov 26, 2022 11:04:02
Szerző: rBali ( Snecológus-pontszám: 42550 x 21 ) Nov 26, 2022 11:08:32
Válasz
( 17 )
Ahogy látom felkerült a maratoni livesz is trashvodra.

Semmi nem marad ki, profik ott a gépházban ülő fogatlan gyári munkások!

trashvod.com/w/khjUcM1ve6X6oVvbmd63VD
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nov 26, 2022 11:08:32
Szerző: Hahó ( Snecológus-pontszám: 105280 x 52 ) Nov 26, 2022 11:35:49
Válasz
( 5 )
Sneci ma megint fikát fogsz enni lájvban?
A trollkodás joga fenntartva!
Nov 26, 2022 11:35:49
Szerző: Trash csoportos haver ( Snecológus-pontszám: 33972 x 16 ) Nov 26, 2022 11:44:05
Válasz
( 14 )
Hahó
Sneci ma megint fikát fogsz enni lájvban?


"Szeretlek, ne felejtsd el. Puszi-Puszi."
Nov 26, 2022 11:44:05
Szerző: Bátor_bikagolyó Nov 26, 2022 11:45:25
Válasz
( 11 )
Gyagyás, ahogy ígértem, megtörtént a bevásárlás, kis gin és sör is jutott. Te nincstelen buzi, lődd a lájvszot, menjen a Budai úri fiú roleplay.

Nov 26, 2022 11:45:25
Szerző: Merga Nov 26, 2022 11:56:33
Válasz
( 35 )
Endre!

Normális emberként nekem rendszeresen szekunder szégyenérzetem van attól, ahogy Merga élő adásban mondja neked, hogy undorodik tőled, miközben arról loopolsz neki, hogy végre feláll a szamárfasz és meg akarod baszni.
Azt mondják, hogy mindenki az, amit otthonról hoz- a vén impotens, alkoholista, buzi apád is így udvarolta körbe az ő saját Tiborját?
A halálod legyen hosszú, fájdalmas és élőben közvetített.
Na stresszmentes nyugi, csá.


Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
Nov 26, 2022 11:56:33
Szerző: Nemvoltdurex ( Snecológus-pontszám: 4111 x 2 ) Nov 26, 2022 11:57:54
Válasz
( 9 )
Ebedidő van, nem lehetne tűzszünet a fi…s témában?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom
Nov 26, 2022 11:57:54
Szerző: Trash csoportos haver ( Snecológus-pontszám: 33972 x 16 ) Nov 26, 2022 12:01:58
Válasz
( 5 )
Nemvoltdurex
Ebedidő van, nem lehetne tűzszünet a fi…s témában?


Ingyenkonyhán még nincs ebéd, addig nem.
"Szeretlek, ne felejtsd el. Puszi-Puszi."
Nov 26, 2022 12:01:58
Szerző: Nemvoltdurex ( Snecológus-pontszám: 4111 x 2 ) Nov 26, 2022 12:29:41
Válasz
( 6 )
Gyagyás, proliként ilyenkor black friday alatt szoktam megvenni az általam gyakran használt, és kedvelt programokhoz, szoftverekhez az 1 éves licenszet...Éppen összeszámoltam, és spóroltam kereken 207.84€-ot.
Az én autiexcelem így mükődik, és nem megy havonta 100000 fele a pénz.

Te mit vettél? Lesz belőle flexelős lájfsz?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom
Nov 26, 2022 12:29:41
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 50367 x 25 ) Nov 26, 2022 12:36:45
Válasz
( 15 )
Jók ezek a mínuszozós seggfájások. Ha kapsz egy mínuszt egy tökátlag kommentet valami retardtól, plusszold be magadat aztán haladjunk. Ha 15-20 mínuszt kapsz, akkor meg el kell gondolkodni. Ez nem az unpopular opinnion subreddit, néha az ellenvéleményt bizony meg kell tartani magadnak a béke és a haladás érdekében.
Nov 26, 2022 12:36:45
Szerző: Ásó27 ( Snecológus-pontszám: 66744 x 33 ) Nov 26, 2022 12:41:23
Válasz
( 10 )
black friday van az ingyenkonyhán, ma két zacskó maradékot vihetnek haza fejenként a pedofilék!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nov 26, 2022 12:41:23
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 12:41:29
Válasz
( 6 )
Kötőjel
ez viccen kívül működne, elvégre a sodi megőrül az előfizetésekért. ez csak egy lenne a sok közül. a pénz pedig menne adományként valami ingyenkonyhának, stílszerűen.

A púpos nem fizet olyanért, amit használ. Még a netflixes filmeket is letölti.
Nov 26, 2022 12:41:29
Szerző: Nemvoltdurex ( Snecológus-pontszám: 4111 x 2 ) Nov 26, 2022 13:12:55
Válasz
( 6 )
Tranyó munkában

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom
Nov 26, 2022 13:12:55
Szerző: tibi2435645 Nov 26, 2022 13:50:48
Válasz
( 28 )
Na bej! Meghoztam az alien pörkűttet. ✌️
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Nov 26, 2022 13:50:48
Szerző: halászlé ( Snecológus-pontszám: 10754 x 5 ) Nov 26, 2022 13:52:28
Válasz
( 5 )
aszongya mercike: "....neki van mivel megódani a dolgokat...aki irigy, operáltassa át magát..." - ribancnak is rossz vagy cicuka....ezért kár volt a műtét.....
fortyogok a levemben...
Nov 26, 2022 13:52:28
Szerző: szörnyeteg ( Snecológus-pontszám: 3168 x 1 ) Nov 26, 2022 13:54:06
Válasz
( 7 )
Golda csiklója
A púpos biciklijével fog/képzelik el a futárkodást....

Az lesz az, lehet hogy azt mondta hogy el kell menni érte én bennem meg az maradt meg hogy kölcsönkér valakitől. Ez a két gyökér egy raktári sétára is napokig készül, mintha az el Caminora indulnának. Nehéz tartani a lépést amikor a reggeli olvasás után délután 8-900 kommentet találok.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Nov 26, 2022 13:54:06
Szerző: halászlé ( Snecológus-pontszám: 10754 x 5 ) Nov 26, 2022 14:00:15
Válasz
( 7 )
Golda csiklója
"...elmegyek mindenkivel, de aratok.Aratási idő van!"

Legyen az vonatjegy, cigi, 40 forcsi, púpos utolsó hitel milliói, Tibi lehajol érte :DDD


ez olyan nőies, tényleg...érdemes volt a magyar tb forintokat rááldozni....
fortyogok a levemben...
Nov 26, 2022 14:00:15
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 14:05:20
Válasz
( 6 )
Endre!

Megjött a adsense péééz?
Vagy átverés az egész?
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 14:05:20
Szerző: halászlé ( Snecológus-pontszám: 10754 x 5 ) Nov 26, 2022 14:05:40
Válasz
( 12 )
Pádre, gyere le az égből...gazdasági angolra jár, mert ő szakmája szerint gazdasági informatikus XXXDDDDDDD
fortyogok a levemben...
Nov 26, 2022 14:05:40
Szerző: Kötőjel ( Snecológus-pontszám: 4993 x 2 ) Nov 26, 2022 14:13:27
Válasz
( 6 )
Golda csiklója
"...elmegyek mindenkivel, de aratok.Aratási idő van!"

Legyen az vonatjegy, cigi, 40 forcsi, púpos utolsó hitel milliói, Tibi lehajol érte :DDD


jól mondja a tibi, mindjárt itt a tél, aratási idő van.
vérdíj target nr. 1
Nov 26, 2022 14:13:27
Szerző: halászlé ( Snecológus-pontszám: 10754 x 5 ) Nov 26, 2022 14:29:21
Válasz
( 12 )
egyébként amíg ilyen freie zeiteintelingban van - tehát maga osztja be az idejét -, addig nem jár TB. ez még nem festanstellung (teljes bejelentés); dolgoztam szerződéssel hasonló módon német nyelvterületre; de ettől még nem volt TB-m...ha meg selbständig (tehát önálló tevékenységet végez), akkor meg maga után kéne fizetni a biztosítást...

nem is lenne logikus, ha pl. a szisza heti 1 órát dógozik, miből vonna neki a társadalobiztosítás? azt piszony nem fedezi a több hektoliter ösztrogént, amire tibi vágyik...

szal nagyon át lesz baszva megint a kandúr....
fortyogok a levemben...
Nov 26, 2022 14:29:21
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 14:33:40
Válasz
( 5 )
Endre.
Ma reggel kicsit másnaposan keltem, nem vészesen, mert majdnem 40 évesen már tudom a határaim.
Ésszel iszom és eszem.
Reggel 07:00 után elmentem a közelei pékségbe, vettem minden féle péksütit, 3 féle sütikét is a kv mellé .

Délben rántott husi volt majonézes burgonya salátával. Kaptam tegnap elviteles tortát is, fehércsokis sajt torta volt.

Még egy Blanc-t ráttöltöttem ebéd után.
Nagyon tele vagyok, termeli az agyam a boldogság hormonokat rendesen.
A héten már futottam egy maraton távot, de este még rátolok vagy 8 km-t.
Vacsorára lazacos tésztasalátát készítek majd.
De lehet rendelek egy nagy döner tálat, csak hogy lefotózhassam neked.
Jah és a fütyim is nagy.

Nálatok faszaság van?
Nem ordít két napja a hapsikurvád?
Nincsenek elvonási tüneteitek?
Kondiba azért elmentetek ugye? Nem vagy olyan hülye, hogy fizetsz egy bérletet és nem használod, ugye nem vagy ilyen hülye?

Mennyit is költöttél az elmúlt hónapban a PS5-re?
Szerintem jó befektetés volt.
Vissza hozta már az árát?

:DDDDDDDDDDDD
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 14:33:40
Szerző: Nemkarmolszteszar ( Snecológus-pontszám: 7964 x 3 ) Nov 26, 2022 14:34:19
Válasz
( 6 )
halászlé
egyébként amíg ilyen freie zeiteintelingban van - tehát maga osztja be az idejét -, addig nem jár TB. ez még nem festanstellung (teljes bejelentés); dolgoztam szerződéssel hasonló módon német nyelvterületre; de ettől még nem volt TB-m...ha meg selbständig (tehát önálló tevékenységet végez), akkor meg maga után kéne fizetni a biztosítást...

nem is lenne logikus, ha pl. a szisza heti 1 órát dógozik, miből vonna neki a társadalobiztosítás? azt piszony nem fedezi a több hektoliter ösztrogént, amire tibi vágyik...

szal nagyon át lesz baszva megint a kandúr....


Ösztrogéntől (is) fosik, nem? Mintha ezt mondta volna egyszer.

Vagy csak a felkenőstől? Már nem emlékszem.
Nov 26, 2022 14:34:19
Szerző: halászlé ( Snecológus-pontszám: 10754 x 5 ) Nov 26, 2022 14:36:38
Válasz
( 7 )
Nemkarmolszteszar
Ösztrogéntől (is) fosik, nem? Mintha ezt mondta volna egyszer.

Vagy csak a felkenőstől? Már nem emlékszem.


ADHD, IBS, TBC, IBM, TLC, FTP meg a faszom se tudja, milyen rövidítéses kórságai vannak XXXDDDDD
fortyogok a levemben...
Nov 26, 2022 14:36:38
Szerző: max5enutálnak ( Snecológus-pontszám: 31623 x 15 ) Nov 26, 2022 14:38:51
Válasz
( 6 )
Így év vége felé mindig megszaporodnak errefelé a baráti/haveri meghívások, hogy kezdődő ünnepi hangulatban megvendégeljék az embert, együnk-igyünk, ökörködjünk, sztorizgassunk. Egyszerűen csak kicsit megörüljünk a másiknak.
Téged mikor hívott meg bárki is az otthonába, mert rég látott és hiányzol neki?
A saját anyàd se akar hazaengedni :DDD
She was a dude
Nov 26, 2022 14:38:51
Szerző: Nemvoltdurex ( Snecológus-pontszám: 4111 x 2 ) Nov 26, 2022 14:59:07
Válasz
( 6 )
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom
Nov 26, 2022 14:59:07
Szerző: broni ( Snecológus-pontszám: 83474 x 41 ) Nov 26, 2022 15:00:32
Válasz
( 11 )
sodi, egy iphonért kinyalhatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huzalvegel
Nov 26, 2022 15:00:32
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 15:10:16
Válasz
( 13 )
Endre!

Az megvan, amikor a szejejmed a szádba fingott és pofán röhögött?



Te lefingott hókuszpók!
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 15:10:16
Szerző: broni ( Snecológus-pontszám: 83474 x 41 ) Nov 26, 2022 15:23:07
Válasz
( 13 )
németországba van olyan pornó, ahol bemutatják a személyiket, hogy anya-fia, apa -lánya, utánna szexelnek
huzalvegel
Nov 26, 2022 15:23:07
Szerző: max5enutálnak ( Snecológus-pontszám: 31623 x 15 ) Nov 26, 2022 15:30:35
Válasz
( 6 )
broni
németországba van olyan pornó, ahol bemutatják a személyiket, hogy anya-fia, apa -lánya, utánna szexelnek

broni=sodi
Hogy ezt nem láttuk…
She was a dude
Nov 26, 2022 15:30:35
Szerző: SyntaxError ( Snecológus-pontszám: 12192 x 6 ) Nov 26, 2022 15:30:37
Válasz
( 16 )
Egy korábbi alkotásom, de mindig időszerű:

Snecológia régészeti ága által tavaly fellelt anyagán, Endre, az Úr 856. évének, augusztus havában, ismeretlen művész által készített Biblia illusztrációján tűnik fel.

Kiss Endre Farkas, keresztény krónikás, a faszerdőben szüretel (856, Biblia illusztráció, latin szöveg, utólag színezett) című mű megtekinthető a Metropolitan Múzeum Galériájában minden pénteken pontban négykor:

Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nov 26, 2022 15:30:37
Szerző: broni ( Snecológus-pontszám: 83474 x 41 ) Nov 26, 2022 15:38:44
Válasz
( 5 )
max5enutálnak
broni=sodi
Hogy ezt nem láttuk…





téves riasztás!!!!!!!!!!!!!!!
huzalvegel
Nov 26, 2022 15:38:44
Szerző: szörnyeteg ( Snecológus-pontszám: 3168 x 1 ) Nov 26, 2022 16:09:34
Válasz
( 9 )
broni
németországba van olyan pornó, ahol bemutatják a személyiket, hogy anya-fia, apa -lánya, utánna szexelnek

Endre meg egy férfival kúr!!!!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Nov 26, 2022 16:09:34
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 10520 x 5 ) Nov 26, 2022 16:24:42
Válasz
( 7 )
szörnyeteg
Endre meg egy férfival kúr!!!!

Sőt még buzi is.
Nov 26, 2022 16:24:42
Szerző: Trash csoportos haver ( Snecológus-pontszám: 33972 x 16 ) Nov 26, 2022 17:15:55
Válasz
( 11 )
Mercis Hambi
Muszáj folyamatosan , mert Tibor nagy valószínűséggel már nem lesz romantikus hangulatban a Blahán.


Ahogy zárul endre pénztárcája úgy tibi seggluka is.
"Szeretlek, ne felejtsd el. Puszi-Puszi."
Nov 26, 2022 17:15:55
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 17:54:51
Válasz
( 9 )
púp-orr-sérv-fogász
A Bawak banknál hetekkel, vagy hónapokkal korábban is nyithatott számlát. Számlanyitáskor A4-es lapokon kapja a szerződéseket. A keskenyebb papír bankautomatából jöhetett ki mondjuk egyenleg lekérdezéskor.

A korcs szeptember 17-én eldicsekedett azzal, hogy 1000 euróval "megemelték a hitelkeretét", vagyis akkor nyithatta a számlát, mert azzal járt 1k kártyenhitel.
Nov 26, 2022 17:54:51
Szerző: - Nov 26, 2022 18:00:47
Válasz
( 14 )
Tisztelt Tanszék!

Eddig egy csendes megfigyelője voltam ennek a közösségnek, sosem írtam ide a fórumra. Úgy éreztem itt az ideje nekem is írnom Endre barátunknak.

Endre!
Látom német és svájci melócsákat akarsz keresni. Nos, van egy rossz hírem. Mondanám, hogy hozzád hasonlóan én is programozó vagyok, de egyrészt te nem vagy az, másrészt nekem van etyetemi végzettségem és képzeld stabil munkahelyem is, nem úgy, mint neked.
Ráadásul ha engem behívnak a laptopommal együtt az maximum azért van, mert új Macbookot kapok a régi helyett, nem azért, hogy így basszanak ki a melócsából. (de tudom, szerinted a Macbook egy szar)

És hogy ez miért olyan fontos? Mert éppenséggel svájciaknak dolgozok itthonról és rengeteg szoftverének ismerőssel rendelkezem több cégből is.
Tudod hány remek magyar szoftvermérnök dolgozik Svájcban? Nem is gondolnád milyen sokan vannak.
Szerinted mennyi idő kideríteni a kapcsolatokkal, hogy éppen melyik céget próbálod lehúzni pénzzel?
Sőt lépjünk vissza egy lépést, mennyi idő alatt derül ki, hogy egy szarrágó, pedofil, tranyóbaszó, ingyenélő patkány vagy, ha pont egy magyar interjúztatót kapsz? (habár látva a Tisztelt Tanszék munkáját, már lassan mindegy milyen nyelvű területről beszélünk, pörögnek a fordítások ezerrel)

Én a te helyedben ezt már elengedném, Endre. Ilyen anyagi helyzettel és trollcsapattal a hátad mögött egyik országban sem lesz nyugtod, ha pedig hazajössz, akkor kezdődik az igazi trash évad. ;)

Ha mégis úgy döntesz, hogy folytatod a CV masnizást és cégek lehúzását, akkor kösd fel a gatyád (vagy inkább a lógó heréidet, magaddal együtt), mert kemény menet lesz (és nem úgy, mint amit te csinálsz az impotens faszoddal 5 viagra után).

Köszönöm a befogadást, trolloknak szép hétvégét, Endre neked nem, te pusztulj meg.
Nov 26, 2022 18:00:47
Szerző: még éltet a remény ( Snecológus-pontszám: 2723 x 1 ) Nov 26, 2022 18:07:58
Válasz
( 6 )
Sodi nem hazudott,amikor azt mondta,hogy űrdiplomata.
Az FuTY23 planétán élt egy parazita faj. Sajnos a planétát teljesen kisemmizték, így az egyetlen túlélőjük eljutott a földre és keresett egy gazdatestet.
A faj elég undorító, leginkább egy kukacra hasonlít. A gazdatestet addig szipolyozza,amíg az teljesen ki nem purcan. A gazdatestnek olyankor minden gondolata csak a parazita kiszolgálása lesz.
Amikor belépett a légkörbe a parazita, már érezte a véget,de szerencsére időben talált egy megfelelő testet, a kis Endrében. Be is mászott a seggén keresztül és elhelyezkedett a kukijában. A kis Endre arra ébredt,hogy nagyon fáj valami,amikor lenézett, megdöbbent, mert az addigi normális kisgyerek kuki helyett a parazita által elfoglalt hatalmas faszt látott…felsírt, mire bejöttek a szülei, Golda megnézte, azt mondta orvoshoz kell vinni, de János lecsitította és megszólalt,hogy nincs ezzel baj, szép nagy van neki,majd döglenek utána a csajok.
A parazita már aznap átvette Endre elméje felett az irányítást. Minden csak a fütyi körül forgott, a parazita élvezte, naponta többször is megmasszíroztatta magát a gazdával és innentől minden cselekedet az ő kényelmét és igényeit volt hivatott kiszolgálni. Így lett Endréből Sodi és most már látjtok, milyen veszélyes ez, ha Endresodi kipurcan, a parazita új gazdatestet keres majd és hát Tibcédesz van legközelebb, szóval készüljön mindenki a legrosszabbra!
Taot!
Nov 26, 2022 18:07:58
Szerző: Trash csoportos haver ( Snecológus-pontszám: 33972 x 16 ) Nov 26, 2022 18:09:14
Válasz
( 6 )
Olyan jót röhögtem most a trashvodon ádám mobil 20 perces videóján, hogy nekem mára már nem is hiányzik egy jó tranyó féle vekni dagasztás.
Maradjanak egymásnak és nézzék az üres hütőt.
"Szeretlek, ne felejtsd el. Puszi-Puszi."
Nov 26, 2022 18:09:14
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 50367 x 25 ) Nov 26, 2022 18:39:43
Válasz
( 9 )
Itt lenne az ideje egy tisztázós lájvnak, mert gyűlnek a kérdések, Endre! Rendőrségi pedójegyzőkönyv, anyagi végromlás, fizet-e a miskolci Cigány Márk, miért rúgtak ki a legutóbbi munkahelyedről, miért csak két Viagrával tudod felállítani a halott szamárfaszt, miért erőszakolod meg Tibort éjszakánként?

Többen kérdezik!
Nov 26, 2022 18:39:43
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 50367 x 25 ) Nov 26, 2022 18:43:45
Válasz
( 11 )
Elmeséltem az asszonynak, hogy Sneci rendszeresen ráveri a faszát az alvó Tiborra. Erre ő csak annyit mondott, hogy ez klasszikus nemi erőszak, és Tibornak fel kéne jelentenie Endrét.
Nov 26, 2022 18:43:45
Szerző: Közöd ( Snecológus-pontszám: 3548 x 1 ) Nov 26, 2022 19:06:56
Válasz
( 6 )
Elnézést,én csak annyit szeretnék kérdezni .
Mostantól mindennaposak lesznek a seggfájások?!
Nov 26, 2022 19:06:56
Szerző: sittessanyi ( Snecológus-pontszám: 5733 x 2 ) Nov 26, 2022 19:24:40
Válasz
( 12 )
a bándy kata megerőszakolásán nevető, buzigyógyító tüntetést szervező jogi fadászpikát elítélik a férfi élettársa ellen elkövetett nemi erőszak miatt --- erre a hírre ki tudnám verni
Nov 26, 2022 19:24:40
Szerző: pupszi ( Snecológus-pontszám: 2267 x 1 ) Nov 26, 2022 19:53:30
Válasz
( 5 )
Oszama hetyetye
Luxuskecó bérlet visszaszámláló

(function(d, s, id) { var js, pjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//www.tickcounter.com/static/js/loader.js"; pjs.parentNode.insertBefore(js, pjs); }(document, "script", "tickcounter-sdk"));Countdown


meg szerencse, hogy a forumot nem a Kretas arcok fejlesztettek.
De semmi gond, majd jon radirpok es kijavitja a js-t.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Nov 26, 2022 19:53:30
Szerző: Közöd ( Snecológus-pontszám: 3548 x 1 ) Nov 26, 2022 19:56:42
Válasz
( 6 )
Nézd már fifi. Gémeskút országban mennyi most a ketyeru.
Apropó, keserűhoz sörikèhez odafèrsz ?
Nov 26, 2022 19:56:42
Szerző: broni ( Snecológus-pontszám: 83474 x 41 ) Nov 26, 2022 20:02:20
Válasz
( 7 )
Tajgi Sucks
Ugrás van!




placcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huzalvegel
Nov 26, 2022 20:02:20
Szerző: Trollul Madár ( Snecológus-pontszám: 16655 x 8 ) Nov 26, 2022 20:20:24
Válasz
( 11 )
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nov 26, 2022 20:20:24
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 8108 x 4 ) Nov 26, 2022 20:25:47
Válasz
( 8 )
Endre amúgy az miért van, hogy mostanában te sosem indítasz saját élőt ? Persze tudjuk, hogy a Tranyót futtatod és videjós prostinak használod, amíg te a stricijeként otthon lógatod a heréidet és elszeded tőle a pénzét de akkor is. Olyan szinten kiszolgáltatod magad, hogy kurva nagy koppanás lesz belőle hamarosan. A linzi recskabarlangban legalább volt valami minimális "műsor", legyen az takarítás ahol ugyanazt a szemetet fél méterre arrébb raktad és utána a kimerülés és alkoholista mivoltod miatt hörpintettél a sörikéből, vagy volt mászkálós videó ahol minden pillanatban összeszartad magad valahányszor meghallottál valakit magyarul beszélni, vagy betelefonálós műsor ahol a trollok szétszopatták az idegeidet. Valld be, hogy kurvára hiányzik ez neked és te is érzed, hogy minden egyes nappal csak lejjebb csúszol. Mióta együtt vagy Tranyóval azóta brutális szinten leépültél és semmilyen életcélod nincs már. Az alkoholizmusod is már akkor klinikai eset volt amikor még a Schwedenplatz környékén be kellett járnod a melóba. Tudod amikor pár óra hörpintés nélkül már izzadtál, mint egy ló, remegtél, a szokásosnál is jobban dadogtál és delíriumod is volt, mert mondtad hogy semmire se tudtál igazán figyelni. Endre tényleg már nincs sok hátra, a libsi anyád se viseli már jól, hogy egy kőműves tranyóval züllesz és szerintem legbelül már lemondott arról, hogy lesz unokája. Gondold el több száz generáció után pont miattad fog kihalni a vérvonalad és még azt az egy minimális dolgot sem sikerült elérni az életben, hogy szaporodjál. Ne értsd félre, kibaszott szar apa lennél, valószínűleg szarabb mint az alkesz apád, mert már nincs egy perc józan pillanatod se. Összegezve a mondandómat, teljesen lenulláztad az életedet Endre és ezek már tényleg a legutolsó napjaid.
NA BEJ!
kissendrevagyok
Nov 26, 2022 20:25:47
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 50367 x 25 ) Nov 26, 2022 20:40:45
Válasz
( 13 )
99%-ra adom, hogy most azért baszták ki a melócsából, mert valamilyen meeting miatt hirtelen behívták az irodába egyik nap, ő meg nem számított rá, és seggrészegen kellett bemennie. Első héten a munka minőségéért szerintem még nem rúgnak ki senkit, tehát marad a vállalhatatlan állapotban való megjelenés, vagy a pedofília/nőverés.
Nov 26, 2022 20:40:45
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 8108 x 4 ) Nov 26, 2022 21:06:17
Válasz
( 15 )
Endi hazamegy karácsonyra Goldához amíg Tranyó Józsi és Lyucifer szétverik a bécsi kecót :D:D:D:D
kissendrevagyok
Nov 26, 2022 21:06:17
Szerző: halászlé ( Snecológus-pontszám: 10754 x 5 ) Nov 26, 2022 21:11:34
Válasz
( 8 )
halászlé nem fontos? kikérem magamnak....
fortyogok a levemben...
Nov 26, 2022 21:11:34
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 8108 x 4 ) Nov 26, 2022 21:14:37
Válasz
( 14 )
49 ezer volt a Tranyó adsense bevétele amit az inkasszó megevett :P
kissendrevagyok
Nov 26, 2022 21:14:37
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 10520 x 5 ) Nov 26, 2022 21:21:51
Válasz
( 5 )
Hogy kussol a kis kitartott balek. :DD
Nov 26, 2022 21:21:51
Szerző: Trash csoportos haver ( Snecológus-pontszám: 33972 x 16 ) Nov 26, 2022 21:23:07
Válasz
( 5 )
Klohek
Mi a fasznak jön haza gyagyás, kizártnak tartom, hogy az anyához való szeretet csalja haza...


biztos van pénz a kurvánál amit baszik elutalni és haza kell menni behajtani.
"Szeretlek, ne felejtsd el. Puszi-Puszi."
Nov 26, 2022 21:23:07
Szerző: Trash csoportos haver ( Snecológus-pontszám: 33972 x 16 ) Nov 26, 2022 21:24:25
Válasz
( 5 )
5 perc alatt elköltött fejben 1000 eurót a tranyó a karácsony miatt (teli hütő, vonatjegyek, ajándékok). Jó lesz ez.
"Szeretlek, ne felejtsd el. Puszi-Puszi."
Nov 26, 2022 21:24:25
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 8108 x 4 ) Nov 26, 2022 21:24:59
Válasz
( 7 )
Tranyót kurvára rosszul érintette, hogy az emberek halálra vásárolták magukat a plázába és még a kisgyerek is szorongatta a nagydobozos játékát. :D
kissendrevagyok
Nov 26, 2022 21:24:59
Szerző: Közöd ( Snecológus-pontszám: 3548 x 1 ) Nov 26, 2022 21:25:27
Válasz
( 8 )
NAGYON NEVETEK korcs. A nagy szoftverèn ,szenyor programozó adományból iszik . :D
Nov 26, 2022 21:25:27
Szerző: horgász ( Snecológus-pontszám: 7498 x 3 ) Nov 26, 2022 21:33:51
Válasz
( 10 )
Ostoba szar tranyó:

"Azé ott Magyarorszáhon, hogy le fognak most nullázódni az emberek, amilyen világ itt lesz..." xD

Nem tibikém, az EMBEREK többsége nem fog lenullázódni.
Veletek viszont ez megtörtént :)
Tudod miért? Mert ti nem vagytok emberek.
Dipl. Ing. Felhőmérnök
Nov 26, 2022 21:33:51
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 21:34:01
Válasz
( 9 )
Goldától kaptak pénzt, hogy ne éhezzenek.
Nov 26, 2022 21:34:01
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 8108 x 4 ) Nov 26, 2022 21:34:02
Válasz
( 9 )
GOLDA KÜLDÖTT PÉNZT KENYÉRRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kissendrevagyok
Nov 26, 2022 21:34:02
Szerző: halászlé ( Snecológus-pontszám: 10754 x 5 ) Nov 26, 2022 21:34:06
Válasz
( 7 )
golda mami kisegítette őket XXDDDD
fortyogok a levemben...
Nov 26, 2022 21:34:06
Szerző: max5enutálnak ( Snecológus-pontszám: 31623 x 15 ) Nov 26, 2022 21:36:29
Válasz
( 7 )
40 évesen az anyád fizeti a kenyeredet, meg a sörödet, te lófaszember. Semmire nem vitted, egy kurva nagy nulla vagy baszdmeg. Ilyen szánalmas szart életemben nem láttam még.
She was a dude
Nov 26, 2022 21:36:29
Szerző: Klohek ( Snecológus-pontszám: 4465 x 2 ) Nov 26, 2022 21:37:29
Válasz
( 5 )
ascites
Vagy akihez először ment csövezni, mielőtt szerelembe estek a buzibárban.

Az első Bécsi csövezésénél, egy kis csajra emlékszem, akik vittek neki esténként piát, meg füvet..
"kiszoktad mosni miiit a faszod aaaa segged et".....:)
Nov 26, 2022 21:37:29
Szerző: horgász ( Snecológus-pontszám: 7498 x 3 ) Nov 26, 2022 21:39:15
Válasz
( 6 )
A mi jó goldahódunk és a tranyedli még a végén puszi barát"nők?" lesznek.

Elképzelem ahogy együtt mennek a késdobálóba kézenfogva.

Eszméletlenül szürreális.

De a valóság...
Dipl. Ing. Felhőmérnök
Nov 26, 2022 21:39:15
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 21:42:21
Válasz
( 6 )
Endreeee!!!

Most hallom, hogy anyád tart el a nyugdíjából :DDDDDDDDDDDDDD

40 éves fatászpika :D

Szánalmas vagy, de nem szánlak, csak nevetek rajtad, te nagyarcú senki.

Mellesleg a csöves tranyó jobban keres mint te, ha nem hazudik a melócsáról!
( szerintem hazudik, nem fog az a kurva anyjába se dolgozni)
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 21:42:21
Szerző: Trollok harca ( Snecológus-pontszám: 3010 x 1 ) Nov 26, 2022 21:43:45
Válasz
( 20 )
az anyja is csak azért fizet hogy maradjon távol tőle
Miskolci alvósejt
Nov 26, 2022 21:43:45
Szerző: Biztatási kár ( Snecológus-pontszám: 6745 x 3 ) Nov 26, 2022 21:45:47
Válasz
( 10 )
Szerintem vonatjegyre kapta gyagya a pénzt, nem kenyérre.
Nov 26, 2022 21:45:47
Szerző: max5enutálnak ( Snecológus-pontszám: 31623 x 15 ) Nov 26, 2022 21:46:15
Válasz
( 11 )
Munkanélküli segély, koldulás, 75 éves nyugdíjas lehúzása.
Ez a sokgenerációs, diploma és szakma nélküli értelmiségi életének csúcsa 40 évesen.
A csöves tranyóbaszás hitelből ilyenkor már tényleg csak részletkérdés.
Anyád biztosan elátkozza a napot, amikor kifosott magából.
She was a dude
Nov 26, 2022 21:46:15
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 21:48:07
Válasz
( 5 )
Endre!

Te vagy az egyetlen csóró buzi akit ismerek.
A többi meleg és meleg pár olyan szépen él.

Balfasz vagy buzinak is.
Embernek is ...
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 21:48:07
Szerző: Ahmed von der WU kasse ( Snecológus-pontszám: 8220 x 4 ) Nov 26, 2022 21:51:33
Válasz
( 6 )
Gyagyás buzeráns,szerinted egy 40 éves osztrák postás,a nyugdijas annyját vegzálja, hogy adjon pénzt kenyérre?
Most akkor hányszor is érsz többet egy postásnál?
:-D
Nov 26, 2022 21:51:33
Szerző: Hahó ( Snecológus-pontszám: 105280 x 52 ) Nov 26, 2022 21:52:07
Válasz
( 6 )
Sneci shaját megoldása, hogy az anyjától kunyerál pénzt kajára.:)))

Micsoda shiker!
A trollkodás joga fenntartva!
Nov 26, 2022 21:52:07
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 21:52:11
Válasz
( 6 )
Tényleg, púp, elárulod már, hogy melyik gányolda vágott ki a héten?
Nov 26, 2022 21:52:11
Szerző: Ahmed von der WU kasse ( Snecológus-pontszám: 8220 x 4 ) Nov 26, 2022 21:54:56
Válasz
( 8 )
Gyagyás,akkor a futárok, még mindig a munkás osztály legalja?
Kérlek válaszolj, te FASZFEJ:-D
Nov 26, 2022 21:54:56
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 21:55:00
Válasz
( 8 )
A tranyó akkora pióca, hogy a balfasz Golda mamát is lerántja pénzzel :DDDDDDDDDDDDD
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 21:55:00
Szerző: Hahó ( Snecológus-pontszám: 105280 x 52 ) Nov 26, 2022 21:55:17
Válasz
( 5 )
Sneci viagrára is küldött pénzt anyád???
A trollkodás joga fenntartva!
Nov 26, 2022 21:55:17
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 21:58:14
Válasz
( 11 )
Ajjaj, nincs meg az Atossal kapcsolatos AMS-es papír.
Nov 26, 2022 21:58:14
Szerző: Karib ( Snecológus-pontszám: 13552 x 6 ) Nov 26, 2022 22:00:07
Válasz
( 6 )
ascites
Ajjaj, nincs meg az Atossal kapcsolatos AMS-es papír.

Jaj de kár!
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nov 26, 2022 22:00:07
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 22:02:48
Válasz
( 5 )
Nade ha nem fellebbezést akar írni, akkor azt már írt. Ha pedig véleményt akar írni róla és nem tudomásul veszi, akkor piszony nem az ő javára döntöttek.
Nov 26, 2022 22:02:48
Szerző: horgász ( Snecológus-pontszám: 7498 x 3 ) Nov 26, 2022 22:04:51
Válasz
( 7 )
A nap kérdése:

Vajon meddig pénzeli a vén geci hód kurva a két csöves véglényt a néhánykopejkás utalásocskákkal?

Mondjuk ahogy írták előttem is:
Legalább addig sem mennek oda.

Bár előbb-utóbb úgyis az lesz a vége :D

Dipl. Ing. Felhőmérnök
Nov 26, 2022 22:04:51
Szerző: trashvod ( Snecológus-pontszám: 7246 x 3 ) Nov 26, 2022 22:09:20
Válasz
( 5 )
Indiai helyen pizza, igen.
www.trashvod.com - Magyar trashek archiválva
Nov 26, 2022 22:09:20
Szerző: Mitokondrium ( Snecológus-pontszám: 3163 x 1 ) Nov 26, 2022 22:10:51
Válasz
( 6 )
Endre, ekkora féreg se sok született még a Földre, mint te! Szóval itt az ötven éve nem látott energiaválság, az se biztos, hogy Golda pénzecskéje kitart tavaszig. Te meg még le is húzod, hogy pár nappal tovább élvezd az alkoholista, munkanélküli semmittevést? Aljas egy geci vagy, megérdemelsz mindent, amit az univerzum rád mér!
A
Nov 26, 2022 22:10:51
Szerző: SodronyTV Nov 26, 2022 22:11:06
Válasz
( 9 )
Gyagyás, szerinted ebből mi lesz?

Nov 26, 2022 22:11:06
Szerző: halászlé ( Snecológus-pontszám: 10754 x 5 ) Nov 26, 2022 22:14:24
Válasz
( 5 )
Közöd
Tisztelt Rektorok!

Álló fasszal várjuk , hogy hová kell küldeni a tényfeltáró emailt Tibi kapcsán. Esélyt se hagyjunk nekik !
Tisztelettel


belügyminisztériumnak mehet a tényfeltárás, hogy gazdasági informatikusnak állítja be magát és megvezeti a cégeket, valamit az AMS-t

a segélyt nem a megélhetésre, hanem züllésre fordítja - mindezt teszi nyilvánosan

mergát eltartani nem tudja, jogosulatlanul van nála

sozialleistungsbetrug@bmi.gv.at
fortyogok a levemben...
Nov 26, 2022 22:14:24
Szerző: Zsénó ( Snecológus-pontszám: 34702 x 17 ) Nov 26, 2022 22:14:47
Válasz
( 7 )
Tibi:
"el kéne hozni a sakktáblámat és akkor Endivel tudnék sakkozni"
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nov 26, 2022 22:14:47
Szerző: Közöd ( Snecológus-pontszám: 3548 x 1 ) Nov 26, 2022 22:18:22
Válasz
( 5 )
halászlé
belügyminisztériumnak mehet a tényfeltárás, hogy gazdasági informatikusnak állítja be magát és megvezeti a cégeket, valamit az AMS-t

a segélyt nem a megélhetésre, hanem züllésre fordítja - mindezt teszi nyilvánosan

mergát eltartani nem tudja, jogosulatlanul van nála

sozialleistungsbetrug@bmi.gv.at

Igenis értettem ! Már csinálom is !
Nov 26, 2022 22:18:22
Szerző: Mitokondrium ( Snecológus-pontszám: 3163 x 1 ) Nov 26, 2022 22:21:15
Válasz
( 7 )
Zsénó
Tibi:
"el kéne hozni a sakktáblámat és akkor Endivel tudnék sakkozni"


Mármint Endi fizessen egy vonatjegyet Pestig én pedig soha a büdös életben nem jövök vissza Bécsbe.
A
Nov 26, 2022 22:21:15
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 22:22:24
Válasz
( 7 )
Na meglett, mindjárt kezdődik a német fogalmazás. Valami azt súgja, hogy nem fognak túl gyorsan ropogni a billentyűk.
Nov 26, 2022 22:22:24
Szerző: max5enutálnak ( Snecológus-pontszám: 31623 x 15 ) Nov 26, 2022 22:24:11
Válasz
( 9 )
Nagyon mókás, ahogy a retardált nyomorék egyre hisztérikusabban reagál mindenre azzal, hogy jójójójójó. Még meg sem várja amit Tibi mond, már jön belőle akkor is, amikor nem méltatlankodni, vagy panaszkodni akar a tranyó. Már a baj említésének a látszatát is azonnal le akarja csavarni, mert annyira összeomlott, hogy képtelen elviselni a valóságot és retteg tőle.
Hát én ezen kurva jól szórakozom :DDD
She was a dude
Nov 26, 2022 22:24:11
Szerző: Csendesmegfigyelő ( Snecológus-pontszám: 2870 x 1 ) Nov 26, 2022 22:27:19
Válasz
( 5 )
Kebabos pizza?

Én is csatlakozom a buliba.
Hetyetye ne ezt ne.
Nov 26, 2022 22:27:19
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 22:33:14
Válasz
( 6 )
A láncdohányos Tibicica, nem vesz meg egyszerre 2 doboz cigarettát!
Egyet reggel, egyet este.
Spórolás van!
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 22:33:14
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 8108 x 4 ) Nov 26, 2022 22:34:48
Válasz
( 6 )
már 163 euró a kondi :D (eddig volt 140,150)
kissendrevagyok
Nov 26, 2022 22:34:48
Szerző: SnecológusHallgató ( Snecológus-pontszám: 3458 x 1 ) Nov 26, 2022 22:37:27
Válasz
( 6 )
Endre!

Te igazán hülye vagy. Fizetsz a semmiért 163€-t... Úgy, hogy az urad arról loopol hosszú percek óta, hogy nincs pénzetek.

Csak így tovább! Az alkoholelvonás ilyen súlyos addikciónál, ami nektek is van nagyon intenzív elvonási tünetekkel fog járni. Mi már várjuk!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Nov 26, 2022 22:37:27
Szerző: linzicsibe ( Snecológus-pontszám: 2268 x 1 ) Nov 26, 2022 22:38:20
Válasz
( 6 )
Úgy látom a tranyó jó albérlőként a lakásban bagózik, de legalább kinyitja az ablakot. Zseniális :DDD
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Nov 26, 2022 22:38:20
Szerző: linzicsibe ( Snecológus-pontszám: 2268 x 1 ) Nov 26, 2022 22:39:22
Válasz
( 6 )
SnecológusHallgató
Endre!

Te igazán hülye vagy. Fizetsz a semmiért 163€-t... Úgy, hogy az urad arról loopol hosszú percek óta, hogy nincs pénzetek.

Csak így tovább! Az alkoholelvonás ilyen súlyos addikciónál, ami nektek is van nagyon intenzív elvonási tünetekkel fog járni. Mi már várjuk!


Ha nincs meg a hajnali sörike, az a recskásnak instant halál. Adná az ég!

Na segélyért könyörgés, csá!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Nov 26, 2022 22:39:22
Szerző: Mitokondrium ( Snecológus-pontszám: 3163 x 1 ) Nov 26, 2022 22:39:46
Válasz
( 6 )
halászlé
...ha már munkát nem kap...mondta is vmelyik liveban: előadta az ügyintézőnek, hogy jobban kéne tudnia angolul, akkor több esélye lenne XXDD


Endre, nem kell tanfolyam, a trollok közül sokan jól beszélnek angolul. Mi majd tanítunk! Vegyünk pár hétköznapi példamondatot!

"Alkoholista vagyok, a napi húsz söröm nélkül remegni kezdek!"
"I am an alcoholic and will shiver uncontrollably without my daily twenty beers."

"Hazudok az önéletrajzomban, hogy felvegyenek cégekhez programozónak."
"I include outrageous lies in my CV to get a job as a programmer."

"Sohasem szereztem diplomát, pedig négy egyetemre jártam vagy tíz éven át."
"I never earned a degree, although I studied for approximately ten years at four different universities."

"Szellemi fogyatékos vagyok, a legegyszerűbb szellemi feladatra is alkalmatlan vagyok."
"I am retarded, I am completely unable to perform the easiest mental tasks."

"Ötvenezer eurónyi hitelem van, amit a bankok átverésével szedtem össze."
"I am in fifty thousand euros of debt which I acquired through bank fraud."

"A nyugdíjas anyám félretett pénzét isszuk el éppen a nőmmel, mit sem törődve vele, hogy télen nem lesz mivel fűtenie."
"Me and my girlfriend are drinking from the last scraps of my retired mother's savings and do not care about how she will heat her home in winter."

"Soha életemben nem végeztem semmilyen hasznos munkát sem."
"I never did any productive work in my life."

"Elmebeteg vagyok, de szerencsére a barátnőm még nálam is őrültebb."
"I am completely insane, but fortunately my girlfriend is even madder than me."

A
Nov 26, 2022 22:39:46
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 22:40:25
Válasz
( 5 )
SnecológusHallgató
Endre!

Te igazán hülye vagy. Fizetsz a semmiért 163€-t... Úgy, hogy az urad arról loopol hosszú percek óta, hogy nincs pénzetek.

Csak így tovább! Az alkoholelvonás ilyen súlyos addikciónál, ami nektek is van nagyon intenzív elvonási tünetekkel fog járni. Mi már várjuk!


Plusz a film csatorna előfizetések
Plusz a játékokhoz tartozó előfizetések
Plusz a roller előfizetések
Stb...
szerintem 300 ojró megy a picsába, minden honapban.
Imádom!
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 22:40:25
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 22:45:35
Válasz
( 8 )
Jé, a korcs ugyanolyan gyorsan töröl vissza gépelés közben, mint magyarul.
Nov 26, 2022 22:45:35
Szerző: Közöd ( Snecológus-pontszám: 3548 x 1 ) Nov 26, 2022 22:55:47
Válasz
( 6 )
Segítséggel elküldve. Egy két képet raktam mellé azért.

Nov 26, 2022 22:55:47
Szerző: Csendesmegfigyelő ( Snecológus-pontszám: 2870 x 1 ) Nov 26, 2022 22:56:28
Válasz
( 6 )
Nem bírom eldönteni hogy Endi vagy az a hosszabbító van e nagyobb teher alatt.
Hetyetye ne ezt ne.
Nov 26, 2022 22:56:28
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 22:57:29
Válasz
( 8 )
Öljetek meeeg....
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 22:57:29
Szerző: Mitokondrium ( Snecológus-pontszám: 3163 x 1 ) Nov 26, 2022 22:57:54
Válasz
( 5 )
Közöd
Segítséggel elküldve. Egy két képet raktam mellé azért.



Én a múltkor már írtam nekik angolul, annak nem lett következménye. Remélem a németre jobban mozdulnak!
A
Nov 26, 2022 22:57:54
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 10520 x 5 ) Nov 26, 2022 22:58:07
Válasz
( 7 )
Betöjt Laptop
Öljetek meeeg....

Kábelének!
Nov 26, 2022 22:58:07
Szerző: Mitokondrium ( Snecológus-pontszám: 3163 x 1 ) Nov 26, 2022 22:59:15
Válasz
( 5 )
Betöjt Laptop
Öljetek meeeg....


Sosem értettem, minek ezeknek a fogyatékosoknak ennyi elektronika. Egy számítógép meg egy telefontöltő és kész. Mire kell a többi ezer kábel? Meg a szobát beterítő e-hulladék?
A
Nov 26, 2022 22:59:15
Szerző: Zsénó ( Snecológus-pontszám: 34702 x 17 ) Nov 26, 2022 22:59:33
Válasz
( 6 )
Már Nespresso kapszulára sincs pénz :DDD
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nov 26, 2022 22:59:33
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 22:59:58
Válasz
( 7 )
Kv gép 2.0

"hát majd ezt is meg takarítani, nem tudom mi ez a retek rajta megint"
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 22:59:58
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 23:01:37
Válasz
( 10 )
Múlt vasárnap lencse volt virslivel az ingyenkonyhán, de a tranyó nem merte bezabálni, mert a múltkor is fosott a lencsétől.
Nov 26, 2022 23:01:37
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 50367 x 25 ) Nov 26, 2022 23:02:30
Válasz
( 9 )
Tranyó annyira el van szokva a rosttól, hogy egy lencsefőzeléktől három napig fosik :D :D :D
Nov 26, 2022 23:02:30
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 50367 x 25 ) Nov 26, 2022 23:03:15
Válasz
( 8 )
Hova klimpírozik ennyire a púpos? Liszt Ferenc Zeneakadémiára zongora szakra adja be a jelentkezést, vagy mi a fasz?
Nov 26, 2022 23:03:15
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 23:04:29
Válasz
( 5 )
ascites
Múlt vasárnap lencse volt virslivel az ingyenkonyhán, de a tranyó nem merte bezabálni, mert a múltkor is fosott a lencsétől.


Az a gyanúm, hogy a fogatlan tranyedni, nem tudja megrágni, a hüvelyeseket.
Meg ugye az évtizedes alkoholizmussal kicsinált bélflóra sem versenyképes.

Fosik ez mindentől, főleg a rendőröktől, meg a munkától!
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 23:04:29
Szerző: Nemvoltdurex ( Snecológus-pontszám: 4111 x 2 ) Nov 26, 2022 23:04:46
Válasz
( 11 )
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom
Nov 26, 2022 23:04:46
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 50367 x 25 ) Nov 26, 2022 23:12:06
Válasz
( 7 )
Csendesmegfigyelő
Félig meddig off:

Tibi magyarázza a másnaposság elleni kifliket.
Nekem személy szerint az jött be ha másnaposan megiszom egy kefirt és máris rendben vagyok.

Valaki próbálta már szintén? Illetve egyéb taktika?:D


Azt próbáltad már, hogy nem baszol be? 100%-osan véd a másnaposságtól, legalább is nekem mindig bejött.
Nov 26, 2022 23:12:06
Szerző: Csendesmegfigyelő ( Snecológus-pontszám: 2870 x 1 ) Nov 26, 2022 23:12:30
Válasz
( 6 )
Valaki rácson sütést mondott?

Honnan lehet ismerős.

Oooo megvan már.

Hetyetye ne ezt ne.
Nov 26, 2022 23:12:30
Szerző: Betöjt Laptop ( Snecológus-pontszám: 11530 x 5 ) Nov 26, 2022 23:13:52
Válasz
( 6 )
Csendesmegfigyelő
Félig meddig off:

Tibi magyarázza a másnaposság elleni kifliket.
Nekem személy szerint az jött be ha másnaposan megiszom egy kefirt és máris rendben vagyok.

Valaki próbálta már szintén? Illetve egyéb taktika?:D


Endre a hajnali 3-kor ráivást preferálja!
Ha sikerül egész nap alkoholos állapotban lenned, nincs másnap!
Le van a gond!
MINDIG MINDEN ÍGÉRETEM MEGTARTOM
Nov 26, 2022 23:13:52
Szerző: Autismus Maximus ( Snecológus-pontszám: 19705 x 9 ) Nov 26, 2022 23:21:33
Válasz
( 5 )
-
Tisztelt Tanszék!

Eddig egy csendes megfigyelője voltam ennek a közösségnek, sosem írtam ide a fórumra. Úgy éreztem itt az ideje nekem is írnom Endre barátunknak.

Endre!
Látom német és svájci melócsákat akarsz keresni. Nos, van egy rossz hírem. Mondanám, hogy hozzád hasonlóan én is programozó vagyok, de egyrészt te nem vagy az, másrészt nekem van etyetemi végzettségem és képzeld stabil munkahelyem is, nem úgy, mint neked.
Ráadásul ha engem behívnak a laptopommal együtt az maximum azért van, mert új Macbookot kapok a régi helyett, nem azért, hogy így basszanak ki a melócsából. (de tudom, szerinted a Macbook egy szar)

És hogy ez miért olyan fontos? Mert éppenséggel svájciaknak dolgozok itthonról és rengeteg szoftverének ismerőssel rendelkezem több cégből is.
Tudod hány remek magyar szoftvermérnök dolgozik Svájcban? Nem is gondolnád milyen sokan vannak.
Szerinted mennyi idő kideríteni a kapcsolatokkal, hogy éppen melyik céget próbálod lehúzni pénzzel?
Sőt lépjünk vissza egy lépést, mennyi idő alatt derül ki, hogy egy szarrágó, pedofil, tranyóbaszó, ingyenélő patkány vagy, ha pont egy magyar interjúztatót kapsz? (habár látva a Tisztelt Tanszék munkáját, már lassan mindegy milyen nyelvű területről beszélünk, pörögnek a fordítások ezerrel)

Én a te helyedben ezt már elengedném, Endre. Ilyen anyagi helyzettel és trollcsapattal a hátad mögött egyik országban sem lesz nyugtod, ha pedig hazajössz, akkor kezdődik az igazi trash évad. ;)

Ha mégis úgy döntesz, hogy folytatod a CV masnizást és cégek lehúzását, akkor kösd fel a gatyád (vagy inkább a lógó heréidet, magaddal együtt), mert kemény menet lesz (és nem úgy, mint amit te csinálsz az impotens faszoddal 5 viagra után).

Köszönöm a befogadást, trolloknak szép hétvégét, Endre neked nem, te pusztulj meg.

Endre, az hogy a fenében van, hogy akárki megismer téged, meg a munkásságodat, ilyen kedvesen felajánlják a segítségüket, hogy mielőbb a képességeidnek megfelelő munkát találj? (=blaha csikkgyűjtögető)
Nov 26, 2022 23:21:33
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 23059 x 11 ) Nov 26, 2022 23:34:51
Válasz
( 5 )
A kocsonya fel van háborodva, hogy Golda tanácsára ("az embernek iskolában kellene tanítani, hogy hallgassanak az ügyvédi tanácsra") megkérdezte az Atost, hogy miért baszakodtak az ő személyes adataival, amit az Atos perrel való fenyegetésnek értelmezett.
Nov 26, 2022 23:34:51
Szerző: bolgár jeti ( Snecológus-pontszám: 33485 x 16 ) Nov 26, 2022 23:54:18
Válasz
( 5 )
D_Dezső
Tibor tudásának 99%-át a Tv2-ed Fókuszból gyüjtötte. Mit vársz töle!? :)

A sodikafórumon írkálják, hogy Merci milyen jól néz ki :) Most mondta

Remélem nem pontozódom ki, de szerintem Tibinél Endre sokkal okosabb :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nov 26, 2022 23:54:18