Szűrők:
Minimum upvote (5): Autipajzs (filter Gyagyás):
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 02:19:42
Válasz
( 19 )
Miért nem lehetett volna Kiss Endre Farkas soha jogász, ügyvéd.

Úgy írom ezt, mint jelenleg is aktív védőként eljáró ügyvéd, hogy ezt a régi dédelgetett álmot tisztázzuk Endre vonatkozásában.


1. A családi háttér

Endre esetében, talán ez az egyetlen amit pozitív ként lehetne értékelni, hiszen az anyja a jogi területen működött, ám már ez is érdekes, hiszen számos olyan emberrel találkozom, aki nem első generációs ügyvéd, és ott erősen érezhető, hogy teljesen máshogy állnak, beszélnek bizonyos témákban. Endrénél ez sosincs meg, még arra is alkalmatlan volt, hogy az anyjától olyan alapvető jogi tudást ellessen amivel nem csinál hülyét magából.

Pl: Itt egy anno freeblog kommentelő troll ellen tett feljelenést:

freeblog.sodika.org/archives/2008/04/11/Feljelentest_teszek/default.htm

De már ez a világ legnagyobb paródiája, előszőr leírja, hogy őt úgy megfélemlítették, hogy ez meg az lesz ha elmegy egy rendezvényre, majd alatta 2 bekezdéssel azt írja, "hát én nem is félek, tehát elmegyek"

Aztán bead"bizonyítékként" egy floridai IP-címet mint ami az "elkövetőé" ami azért vicces, amiben az a vicces, hogy ilyen "internetes félelemkeltés" esetén mindig az elkövető lakhelye szerint van a nyomozási illetékesség, de azért ő büszkén beadta a 11.kerre.

"Hihetetlen" fejlemény, a "feljelentett" kommentelő ártatlan, a rendőrség kiröhögte Endrét: freeblog.sodika.org/archives/2008/05/06/Nem_nyomoznak/default.htm


2. Személyiség


Kiss Endre Farkas egész személyisége, a vesztességre, a balekságra és a megalázásra épül, az egész élete erről szólt, ez ügyvédi körökben egyáltalán nem reális, ilyen ügyvéd aki ekkora lúzer nincs. Alkatilag is alkalmatlan lenne bármilyen összetett dolog megértésére, ezt láthattuk az elmúlt 20 év során szinte végig, sosem értette, hogy mi miért történik, igazából egy ilyen passz megfigyelő volt végig. Bármilyen ügyvéd hülyére szopatná aki az ellenoldal védője.


3. Önállóság


Ismert, hogy bármilyen önállóságra alkalmatlan a gyernőtt, még rendet rakni sem volt soha képes, állandóan szemétben és retekben élt, nyelvek megtanulása nem hogy önállóan "szókártya szókártya hátán", de még évek alatt tanárokkal sem sikerült, semmilyen nyelvvizsga nem áll rendelkezésre.


4. Érdekérvényesítő képesség


Nem kell nagyon részletezni, már 2004-ben tanárúr is átverte aztán Hamburgban is átverték mindennel, Berlinben az ogre, aztán már csúszott le és cigányok, Márk, Géza, most meg már ilyen D kategóriás bűnözők mint a sztojka meg öregesős bandája is konkrétan kirámolják, és ő alkalmatlan, hogy bármit tegyen, mindig csak hagyta hogy mindenki átverje, következmények nélkül, ügyvédként nyilván ennél rosszabb tulajdonság nincs.


5. Tanulmányok

Természetesen, egy jogi egyetem, nem ilyen gyernőtt kreténeknek való, itt nem ilyen ismerd fel a növényt tárgyak vannak, meg "természet és világunk" című löttyedt napközi, de nyilván ez a balek még a legalja szar szakokon sem tudott diplomát szerezni, tehát ezt nem nagyon kell részleteznem. Továbbá a diploma alapkövetelménye a nyelvvizsga, nyílván ez az "again mine the access" meg a www.youtube.com/watch?v=YZoqeK2u1MM "its a demo with cars" produkció után szintén nem téma, német nyelvterületen élt 8 évet és szenved minden szóval.


6. Személyes tulajdonságok

Sokakban él egy olyan tévhit, hogy "hát sokat beszél akkor jó ügyvéd lenne", na most ez egy baromság, tehát ez nem Amerika, ahol 190 oldalas előadott beszéddel kell meggyőzni egy esküdtszéket, itthon a kutyát nem érdekli az ilyen semmit mondó loop. Amúgy pedig alkalmatlan a kommunikációra, életében nem vett részt normális beszélgetésben, mindig nagy nehezen elszenvedte amit mondani akart, aztán ha valami olyan választ kapott amit nem értett, akkor elmondta elölről az egészet. Ezen felül világ életében figyelemzavaros volt, azért él szemétben, és a jogsi is azért bukott a PÁV-al együtt.


7. Állapotok

Kiss Endre Farkas, mivel a családi mintát követte, ha a fenti dolgok közül egyik sem állna fenn, akkor is bedőlt volna mint ügyvéd, mivel akkor is alkoholista lett volna, hogy az apja mintáját kövesse.


8. Megbízhatatlanság

Soha nem tudott semmit a megbeszéltek szerint teljesíteni, lásd Erzsébet téri ideggörcs, soha el nem készült használhatatlan weboldalak, szórólapok, levelező rendszer Audinak, stb stb, ügyvédként a 2. ilyen után véged.


Végül még talán azt érdemes megemlíteni, hogy rossz ránézni az egész emberre, tehát nem is csak az a hatalmas vekni fej, de az egész ember egy marketinghalál, soha senki nem választotta volna ügyvédjének, mert látszik rajta, hogy egy lúzer, a cigánybűnőzők is ezért szúrják ki maguknak.

Nem anyádék miatt nem lett belőled ügyvéd, hanem mert egy balfasz voltál örök életedben.



Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 02:19:42
Szerző: noikabatgomb ( Snecológus-pontszám: 15218 x 7 ) Sep 26, 2024 07:24:05
Válasz
( 6 )
A helyzet megoldása
Miért nem lehetett volna Kiss Endre Farkas soha jogász, ügyvéd.
...


Sok kisegito iskolas jogaszt ismersz?
Sep 26, 2024 07:24:05
Szerző: D_Dezső ( Snecológus-pontszám: 47084 x 23 ) Sep 26, 2024 08:19:26
Válasz
( 7 )
Negermann
De. RGL azon a szinten van hogy valóságérzékelése, cselekvési lehetőségei, döntési képességei annyira beszűkültek a szépen kifejlett elmezavar miatt hogy orvosilag(és jogilag) is beszámíthatatlan. A skizofrén nem gondolkodik, nem mérlegel, nincs személyisége, nem lehet neki felróni semmit,


Sok igazság van benne amit írsz, de én már azóta követem RGL-t, hogy feltűnt a Koppányos lakásfoglalásokon.

Akkor még nem uralkodott el rajta teljesen a skizofrénia, de a notórius munkakerülés, aggresszió, pökhendi kiválasztottság tudat már akkor a személyisége alapjait adta.

Alapvetően egy szarházi, lusta, kivagyi kis féreg, aki mindig meg találja miért nem ő a hibás csak mint a Gyagyás.

Érdekes módon amikor az érdekei úgy kívánják és új gazdatestet vagy szponzort talál akkor valahogy szünetel az őrület, de amint a gazdatest valamilyen ellenszolgáltatást vár el, pl. hogy legalább segítsen a házimunkába ha már be lett fogadva, na akkor hirtelen újra maxon van a skizofrénia.

Nem kurva érdekes? :)
Sep 26, 2024 08:19:26
Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM ( Snecológus-pontszám: 3798 x 1 ) Sep 26, 2024 08:35:01
Válasz
( 11 )
D_Dezső
Annyira nem követem a Turbót, de szerintem nem ettől a Hajnalka nevű cickánytól van a gyerek. Ez már úgy költözött oda Trutymóhoz gyerekestül jó pár éve.


Klingon Zsuzsinak hívják a tévénéző gyerekek a csajt:


Sep 26, 2024 08:35:01
Szerző: Narrátor Sep 26, 2024 08:35:56
Válasz
( 11 )
A TITOK CÍMŰ FILM
Klingon Zsuzsinak hívják a tévénéző gyerekek a csajt:


De végül nem voltak örökké együtt.
Sep 26, 2024 08:35:56
Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM ( Snecológus-pontszám: 3798 x 1 ) Sep 26, 2024 08:47:44
Válasz
( 9 )
-
Bocs az OFF-ért, de megmondom én: ha jól tudom, egy Hajnalka nevű csajtól van a pulya, ha rákeresel, vagy Trashcity-n rákeresel arra, hogy Hajneszka, azonnal megkapod a választ.

Utálom Trutyikát mint a szart, van attól károsabb és nagyobb rohadék trash is, de ennek van 1-2 tulajdonsága, ami miatt kifejezetten rühellem. Remélem egyszer úgy elvágódik, hogy szétcsattan az a hülye feje az asztal sarkán.
(Trashcity-n persze volt olyan, amelyik bevédte ezt a patkányt. Eszem megáll, ott is milyen trashlégy felszopó banda tud összeverődni. Szerencsére teljesen még nem terjedt el.)


Korrigálom kicsit a trash történelmet, a többiek ugorják át légyszi hiszti nélkül. Annyi relevanciája viszont van hogy Endre is ilyen stratégiára készült a rászoruló nőkkel a kapcsolati függőség kialakítására. De neki még ez se ment :D :D

Hajni egy egész más kategória. Útszéli cigány kurva volt, egy pulyával Hipós Koni-val költözött Trutymó nyakára mivel az a "cigány társkereső"-ben hírdette magát hogy akár kisgyerekes csajt keres és oda lehet költözni hozzá. Erre ugranak a bántalmazó kapcsolatból menekülni akaró nők.

Hajnitól elvették Hipós Konit, akit azért hívtak így mert simán live-ban beleivott valami gyanús tisztítószerbe annyira nem figyeltek oda rá. Ők trutymóval nyomták a koldulós éhezős liveokat. Hajni végül otthagyta, összejött egy csávóval akivel elkezdték le spawn-olni a kölköket. Megélhetési forrásnak pedig webcam-es szexet tolnak.


"Kolompár" Heléna volt a legnagyobb arc szerintem is, az ékszer fóbiájával (ékszert kell venni neki különben rosszul lesz) aki annyit loopolt trutymónak hogy az végül egy deportálós live-ban kiadta az útját.

Utána jött Wishes Barbi aki szénné csicskította Trutymót és offolta a liveozástól jó időre.

Klingon Zsuzsis sztori nekem már nincs meg, addig követtem, de tök fura hogy csinált gyereket mert Trutymónak tartós komoly merevedési zavarai voltak annyit ivott. Ez liveban is kiderült mert régebben belive-ozott valami öregasszonytól akit elment kurni és azt hiszem Hajni is elkotyogta meg más is.

Érdekes összehasonlítani Endrével az egészet mert van némi párhuzam. Mindenesetre ezek született pinások voltak. Heléna régebben sokkal jobban nézett ki, Klingon Zsuzsi se ronda csak fura, Wishes Barbinak voltak jó pillanatai. Hajniban lett volna szerintem fantázia csak kuvára le volt lakva. Mindenesetre más minőség jutott neki mint Endrének.

Zsomborral volt egy kis buzulás (vajkrémes nyammogós live), és Tibivel kavart akit meg a családja nem engedett. Trutymó is becsicskul az anyjának de az támogatja pénzzel és kajával.

Off vége
Sep 26, 2024 08:47:44
Szerző: Klohek ( Snecológus-pontszám: 22987 x 11 ) Sep 26, 2024 08:57:39
Válasz
( 5 )
A TITOK CÍMŰ FILM

Klingon Zsuzsis sztori nekem már nincs meg, addig követtem, de tök fura hogy csinált gyereket mert Trutymónak tartós komoly merevedési zavarai voltak annyit ivott. Ez liveban is kiderült mert régebben belive-ozott valami öregasszonytól akit elment kurni és azt hiszem Hajni is elkotyogta meg más is.
Off vége


A félkarú Dezsö lesz itt a gyerek apja, nem a trutyi..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Sep 26, 2024 08:57:39
Szerző: Sörike ( Snecológus-pontszám: 7688 x 3 ) Sep 26, 2024 09:23:49
Válasz
( 6 )
Bagolyka
Vajon beköltözik ma? :)


Ma tanulsággá válik az iphone meg a faptop?
És már szisszen is
Sep 26, 2024 09:23:49
Szerző: Darth Tibor ( Snecológus-pontszám: 11091 x 5 ) Sep 26, 2024 10:25:40
Válasz
( 5 )
MaxPayne
De meg elotte leszunk egy paran, akik lehugyozzak ott a Blaha kovezeten.
Komolyabb intervencionistak lehet meg pofan is talpaljak.

Amikor a gyagyás a helyére kerül a blahán, én nem fogom összepiszkolni magamat azzal, hogy megütöm, vagy rúgom. Csak majd egy este adok neki egy ötezrest, de úgy, hogy a helyi fauna is lássa. A többit elintézi a természet!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Sep 26, 2024 10:25:40
Szerző: Zsibuci ( Snecológus-pontszám: 5997 x 2 ) Sep 26, 2024 10:33:39
Válasz
( 5 )
Endre, most, hogy a technikai eszközeid elfogytak, Corina üzeni, hogy kártyával is fizethetsz!
Egy haldokló vén pedofil buzi kerítéseket provokál maga ellen
Sep 26, 2024 10:33:39
Szerző: Kötőjel ( Snecológus-pontszám: 19322 x 9 ) Sep 26, 2024 10:54:28
Válasz
( 6 )
SyntaxError
Endre! Már megint a trolloknak kell neked segíteni, hogy ne köss ki heteken belül a Blahán!?? Meg vagy mentve! Itt van álmaid állása!



végre egy melócsá, amihez csatolhatná referenciának az "úgy iszom a sört, mintha egy hatalmas faszt szopnék" képet.



a sodi, ez bizony kék óceán.
vérdíj target nr. 1
Sep 26, 2024 10:54:28
Szerző: Xi Jinping Sep 26, 2024 11:50:18
Válasz
( 13 )
dogoljmegsodi
be van allitva elvileg hogy minden élőrol ertesitest kapjak uj merci 2-n es egyet sem kaptam ezekről

köszi hszi csin ping


Kínai kommunista párt gondoskodni kedves magyar troll elvtárs mentális egészségéről. Nagy népi Kína elítélni maga alá hugyozó hímnőt és pedofil exfeleségét.
Sep 26, 2024 11:50:18
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 12:03:52
Válasz
( 9 )
FLOKK FLOKK FLOKK
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 12:03:52
Szerző: dogoljmegsodi ( Snecológus-pontszám: 4059 x 2 ) Sep 26, 2024 12:05:35
Válasz
( 5 )
na kellett nekem örömködni jött is a flokk.

kurva anyád gyagyás direkt csinálod
Sep 26, 2024 12:05:35
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 12:05:47
Válasz
( 6 )
Szopatja az AMS :D
Sep 26, 2024 12:05:47
Szerző: Endre priusza ( Snecológus-pontszám: 12762 x 6 ) Sep 26, 2024 12:05:53
Válasz
( 7 )
A helyzet megoldása
FLOKK FLOKK FLOKK


Aztakurva. Akkor még van mobilnete.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Sep 26, 2024 12:05:53
Szerző: MegintKezded ( Snecológus-pontszám: 12336 x 6 ) Sep 26, 2024 12:07:41
Válasz
( 19 )
Hát igen, az AMSnek is feltünt, hogy kamu a CV tartalma :DDDDDD
Na bumm.
Sep 26, 2024 12:07:41
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 12:09:44
Válasz
( 12 )
Az, hogy autistán mosolyog, az egy dolog.

Kurva nagy a baj most :D
Sep 26, 2024 12:09:44
Szerző: Propi Sep 26, 2024 12:09:48
Válasz
( 13 )
Macskaól ajtaját bezártad, hogy a Corolla ne tudjon bemenni? Miért nem?
Buzi soDI a soDI
Sep 26, 2024 12:09:48
Szerző: Endre priusza ( Snecológus-pontszám: 12762 x 6 ) Sep 26, 2024 12:11:49
Válasz
( 6 )
Propi
Macskaól ajtaját bezártad, hogy a Corolla ne tudjon bemenni? Miért nem?


Végülis, ha akkor megy be pakolni, amikor nincs otthon a Stoki, megúszik egy verést. Mármint a Stoki.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Sep 26, 2024 12:11:49
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 12:13:46
Válasz
( 5 )
KEF 15-16 évesekkel beszélget, és nevezi őket pedofilnak
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 12:13:46
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 12:14:39
Válasz
( 6 )
További pletykák terjednek újszászon: Endre állítólag lányokat követ a vasútállomásról és leszólítja őket
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 12:14:39
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 12:14:50
Válasz
( 8 )
Drónt akart bérelni Csepelen XD
Meghalok
Sep 26, 2024 12:14:50
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 12:20:56
Válasz
( 6 )
Rumci
Szerintem ezt nem ma vette fel


Véleményes, mert

1. a corinás lehúzásra csak 50 ezernél tart a videóban
2. a fülhallgatókra azt mondja "október elején lesz raktáron, szóval pár hét múlva tudom kihozni"
3. Gyanúsan 12:00-kor jelent meg a videó, időzített volt
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 12:20:56
Szerző: D_Dezső ( Snecológus-pontszám: 47084 x 23 ) Sep 26, 2024 12:21:30
Válasz
( 18 )
De röhögök basszátok meg! :)

Endre 42 éves korára, több száz állásinterjú után, "kitapasztalta" bazdmeg, hogy a hr-esek nem szeretik ha lófaszt sem tudsz a cégről ... :)

(szerintem ez a féreg már úgy nyomja, hogy a cég nevét sem vágja aztán gondolom nem egyszer futott bele, hogy fingja sem volt, hogy a cégről beszélnek neki)
Sep 26, 2024 12:21:30
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 12:25:36
Válasz
( 10 )
Tehát az AMS folyamatosan próbálja "dolgoztatni", de Endre válogat! :)

Hamar kiütközött még nekik is a kamu CV.

Ez a "nadrágot veszek" stb, egy katasztrófa előtti impulzusvásárlás, nem lesz ebből sem semmi.

Egész szeptemberben baszott mindenbe, csak itthon 12 ügye van, de az osztrák ügyek égetőbbek.

Minden yo.
Sep 26, 2024 12:25:36
Szerző: nmthrwwy420 ( Snecológus-pontszám: 6759 x 3 ) Sep 26, 2024 12:28:43
Válasz
( 14 )
"Aztán átvettem egy levelet..."

Mi volt abban a levélkében, Sodika? :)) Nagyon lekonyult a picsaszáj :(

Wien, Attilagasse 4.
Sep 26, 2024 12:28:43
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 12:30:41
Válasz
( 7 )
A "kertben permetezős ing" van rajta, a mocskos kurva anyádat, Endre XDDD
Sep 26, 2024 12:30:41
Szerző: MaxPayne ( Snecológus-pontszám: 40418 x 20 ) Sep 26, 2024 12:31:43
Válasz
( 8 )
Szolnoki ninja troll
Corina meg fog őrülni ettől az új frizurától!

mi a faszom ez a kappan taréj, te buzi? Hogy a halalba lehet ilyen pusztito rondanak lenni, Sipor?
Hasfelmetszö Trutymó
Sep 26, 2024 12:31:43
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 12:34:03
Válasz
( 5 )
"el tudja olvasni, mit akarnak nekem küldözgetni a különböző hatóságok, meg bíróságok, meg ügyészségek, meg lófasz.."

:))
Sok jóra nem számítanék, Editke.
Sep 26, 2024 12:34:03
Szerző: nmthrwwy420 ( Snecológus-pontszám: 6759 x 3 ) Sep 26, 2024 12:40:35
Válasz
( 7 )
A Laurára vissza kell lőni, drónozás..

Még mindig nem érti, hogy miért és milyen ügyek folynak ellene, nagyon nevetek :DD
Wien, Attilagasse 4.
Sep 26, 2024 12:40:35
Szerző: Kötőjel ( Snecológus-pontszám: 19322 x 9 ) Sep 26, 2024 12:43:12
Válasz
( 7 )
05:07 - "kiöntök egy kis sört a.. bögrébe, és akkor leülök, mit kell tudni erről a cégről"

ilyen egy nem alkoholista sodi, 9:52-kor tölti a sört a bögrébe, amit egy interjú KÖZBEN szándékozik elfogyasztani.

tiszteletlen, alkoholista szhar vagy, tüdőcske.
vérdíj target nr. 1
Sep 26, 2024 12:43:12
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 12:43:21
Válasz
( 6 )
Miért ez a szemüveg van rajta a szürke női helyett??
Sep 26, 2024 12:43:21
Szerző: nmthrwwy420 ( Snecológus-pontszám: 6759 x 3 ) Sep 26, 2024 12:44:45
Válasz
( 6 )
Külön tetszett, hogy a millió fütyis pjogjamozó ingyen konyhára jár és turiban veszi a ruháit.

Majd elmélkedik, hogy neki a legújabb iPods (lol) kell, az alá nem adja :D
Wien, Attilagasse 4.
Sep 26, 2024 12:44:45
Szerző: Zsibuci ( Snecológus-pontszám: 5997 x 2 ) Sep 26, 2024 12:45:23
Válasz
( 9 )
linziasztal01
Miért ez a szemüveg van rajta a szürke női helyett??

A szürke női szemüveg tetszett Corinának, aztán "valahogy" eltűnt.
Egy haldokló vén pedofil buzi kerítéseket provokál maga ellen
Sep 26, 2024 12:45:23
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 12:48:51
Válasz
( 5 )
Az Interpol által körözött sittes pedofil a vasúttól követ hazáig gyerekeket?! - ezt tudják róla.

Hmm, de fincsi lesz az a FB csoport!:))
Sep 26, 2024 12:48:51
Szerző: SyntaxError ( Snecológus-pontszám: 39118 x 19 ) Sep 26, 2024 12:52:36
Válasz
( 8 )
Ebű szerintem melócsá lesz.

Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Sep 26, 2024 12:52:36
Szerző: Zsibuci ( Snecológus-pontszám: 5997 x 2 ) Sep 26, 2024 12:52:45
Válasz
( 21 )
Mindeközben Corina családja a macskaólnál:
Egy haldokló vén pedofil buzi kerítéseket provokál maga ellen
Sep 26, 2024 12:52:45
Szerző: sörtötbontok ( Snecológus-pontszám: 15487 x 7 ) Sep 26, 2024 12:52:46
Válasz
( 21 )
Sep 26, 2024 12:52:46
Szerző: EasybankosPedo ( Snecológus-pontszám: 31321 x 15 ) Sep 26, 2024 12:56:20
Válasz
( 9 )
Nagyon kettös érzésem van ezzel a flokkol. Az elején mintha nagyon jó kedve lenne, valami miatt. Majd 6 percnél elkezd megint lamantinozni onnan mintha elkezdene konyulni a picsaszáj. Az első jel, hogy azért itt nincs minden rendbe 7:10 után vehető észre, mikor elkezd beszélni arról hogy a nyomozó otthon kereste, még egy kurva nagy levegőt is vesz ekkor. És onnantól mintha végig kitartana ez a depresszív hangulat nála.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Sep 26, 2024 12:56:20
Szerző: Túltöltött Tejhabosító ( Snecológus-pontszám: 10236 x 5 ) Sep 26, 2024 12:58:35
Válasz
( 7 )
Új Tematikus Endre :D:D:D

www.youtube.com/shorts/RrTAggt3mGA
Na tejhabosítás, csá.
Sep 26, 2024 12:58:35
Szerző: D_Dezső ( Snecológus-pontszám: 47084 x 23 ) Sep 26, 2024 13:00:19
Válasz
( 7 )
Figyelj csak Endre!

Ezeket pont nem rég raktam fel eladásra.

Adok neked két pár cipőt, ha segítesz anyádnak valamit a ház körül te naplopó fehér cigány!

Fesd le a putrid ablakát mondjuk, a festéket meg ecsetet is fizetem ha hozod a számlát meg a két cipő!


Sep 26, 2024 13:00:19
Szerző: féregnyulvány ( Snecológus-pontszám: 13421 x 6 ) Sep 26, 2024 13:09:43
Válasz
( 5 )
+ elvileg anyádat otthonápolod mert nemtud semmit csinálni de lakatokért szaladgál helyetted

remélem valaki lefogja forditani ezt németre
Sep 26, 2024 13:09:43
Szerző: féregnyulvány ( Snecológus-pontszám: 13421 x 6 ) Sep 26, 2024 13:15:15
Válasz
( 5 )
28 félév és 15-20 millió eredménye a mostani tudásod,azért nem vesznek fel sehova mert túlképzett vagy nekik!
Sep 26, 2024 13:15:15
Szerző: gobesug ( Snecológus-pontszám: 53685 x 26 ) Sep 26, 2024 13:15:20
Válasz
( 6 )
Nincs kegyelem a pedofil bűnözőknek a rácsok mögött: vizelettel itatták, csótányokkal etették


www.blikk.hu/aktualis/krimi/pedofil-sors-borton/8055hgw#google_vignette?ca_ei&length=11&blockIndex=3&pubId=eny8594
Sep 26, 2024 13:15:20
Szerző: mondomkusskuss ( Snecológus-pontszám: 35065 x 17 ) Sep 26, 2024 13:19:14
Válasz
( 5 )
gobesug
Nincs kegyelem a pedofil bűnözőknek a rácsok mögött: vizelettel itatták, csótányokkal etették


blikk.hu/aktualis/krimi/pedofil-sors-borton/8055hgw#google_vignette?ca_ei&length=11&blockIndex=3&pubId=eny8594



Olvasgasd buzgón Endre, ez vár rád!
Sep 26, 2024 13:19:14
Szerző: gobesug ( Snecológus-pontszám: 53685 x 26 ) Sep 26, 2024 13:53:04
Válasz
( 5 )
Bűncselekménynek

minősülnek az alábbi esetek, melyek olyan súlyosságú szabályszegést jelentenek, melyek akár börtönbüntetéssel is sújthatók.

Tiltott adatszerzés vétségéért vonható felelősségre, aki jogosulatlan drón használattal más lakását megfigyeli és az ott történeteket rögzíti (elzárással büntethető). Aki pedig az így megszerzett felvételt nyilvánosságra hozza, egy évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. (Btk. 422/A.§)

Ugyancsak bűncselekménynek minősül, ha a távpilóta ittas vagy bódult állapotban használja az eszközt.


+ még ez is rámegy:

Amennyiben a jogosulatlan használat során más lakásáról jogosulatlanul hang-, vagy képfelvételt készít, magánlaksértésért vonható felelősségre (Szabs. tv. 166.§ (1a)). Szabálysértés esetén pénzbírság szabható ki, mely 6.500 Ft-tól 200.000 Ft-ig terjedhet (Szabs. tv. 11.§ (1)).


Sep 26, 2024 13:53:04
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 13:57:27
Válasz
( 11 )
A flokk egyébként megint az osztrák háziorvosa utcájából készült. Ende sikerült viagrát felíratni ?
Mariahilfer Str. 42/48, 1070 Wien, Ausztria
kissendrevagyok
Sep 26, 2024 13:57:27
Szerző: EasybankosPedo ( Snecológus-pontszám: 31321 x 15 ) Sep 26, 2024 13:58:09
Válasz
( 5 )
Gyagyás, vajon az AMS azért érdeklődik a CV miatt és hogy mi van abba, mert tudomást szereztek róla, hogy Döblingbe elitéltek hamis CV miatt? AMS néni is ikszelgettet, meg jegyzetelt, miközben felkérdezet, mint a biró néni?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Sep 26, 2024 13:58:09
Szerző: dogoljmegsodi ( Snecológus-pontszám: 4059 x 2 ) Sep 26, 2024 14:03:22
Válasz
( 5 )
meg fogsz dögleni gyagyás. 3 hónapon belül
Sep 26, 2024 14:03:22
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 14:21:47
Válasz
( 22 )
flokk útvonal:
kissendrevagyok
Sep 26, 2024 14:21:47
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 14:36:47
Válasz
( 7 )
Volt egy mikro-picsaszájharapás, de nagy nehezen visszafogta, amikor kimondta Lauráról: "a nyomorult".

Sep 26, 2024 14:36:47
Szerző: bolgár jeti ( Snecológus-pontszám: 60049 x 30 ) Sep 26, 2024 14:49:05
Válasz
( 16 )


Megafonos trollok, szevasztok :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Sep 26, 2024 14:49:05
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 70229 x 35 ) Sep 26, 2024 14:49:35
Válasz
( 6 )
Endre olyan szintű pszichózisba lovallta magát mostanra, hogy neki már az is támadás, hogy Laura és Tibi együtt lájvoznak. Most majd bérel (?) egy drónt, és Csepelen repteti azért, hogy megfigyelje őket (?). Ez totális téboly, ez gyakorlatilag a teljes szellemi megsemmisülés. Ugye a kerítéses esetnél már megkapta az ideiglenes diagnózist, hogy sérült valóságérzékelés. Aztán ezt megerősítette a PÁV-os pszichológus is. Mostanra pedig már a vak is láthatja, hogy Endre ugyanolyan bolond, mint RGL, ha nem bolondabb. Rossz vége lesz ennek.
Sep 26, 2024 14:49:35
Szerző: banshee ( Snecológus-pontszám: 42673 x 21 ) Sep 26, 2024 14:55:04
Válasz
( 6 )
Jobb gallér kihajtva, bal betűrve.

Gyagyás outfit.
Sep 26, 2024 14:55:04
Szerző: Bubuka ( Snecológus-pontszám: 11079 x 5 ) Sep 26, 2024 15:40:55
Válasz
( 8 )
"Ha nem válaszolok érdemben semmire, egyre pofátlanabb lesz"

Mondja ezt az, aki hónapokig hergeli az embert, majd széttárt kézzel értetlen pofával képes azt mondani, hogy nem érti miért jelentgetik fel az emberek.

Te elképesztően ostoba egy geciláda vagy, Pedofil :D
Sep 26, 2024 15:40:55
Szerző: Bubuka ( Snecológus-pontszám: 11079 x 5 ) Sep 26, 2024 15:43:15
Válasz
( 6 )
Vezetékes fülest vett a proli felhőének. Tesláddal kompatibilis az, te balek?
Sep 26, 2024 15:43:15
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 15:45:01
Válasz
( 5 )
azt írja a Corina kb 27 éves lehet
kissendrevagyok
Sep 26, 2024 15:45:01
Szerző: SyntaxError ( Snecológus-pontszám: 39118 x 19 ) Sep 26, 2024 15:55:36
Válasz
( 8 )
kissendrevagyok
azt írja a Corina kb 27 éves lehet


Fifi nagyon be van már baszva. 27 az a Corina pöcse lesz. Centiben.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Sep 26, 2024 15:55:36
Szerző: hitelboy1 ( Snecológus-pontszám: 3090 x 1 ) Sep 26, 2024 16:01:49
Válasz
( 6 )
Ez nem a tranyó éttermi laptopja lehet?
Az M zene mappa eléggé ismerős,mintha láttam volna már valahonnan. :)))
Illetve a törés is kb ugyanolyan.

www.facebook.com/commerce/listing/517610827682875



Sep 26, 2024 16:01:49
Szerző: hitelboy1 ( Snecológus-pontszám: 3090 x 1 ) Sep 26, 2024 16:08:05
Válasz
( 5 )
Hírdeti máshol is 60 és 70 ezerért is:
Sep 26, 2024 16:08:05
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 16:11:29
Válasz
( 6 )
hitelboy1
Ez nem a tranyó éttermi laptopja lehet?
Az M zene mappa eléggé ismerős,mintha láttam volna már valahonnan. :)))
Illetve a törés is kb ugyanolyan.

facebook.com/commerce/listing/517610827682875


Jófogáson is megtaláltam 5000ért :D a hülye tolvajtranyó még az árat se tudja rendesen beírni. 🤣
Kissaniko álnéven tolják, van kurvás kabátka is.
www.jofogas.hu/csongrad/Asus_V1661Gart_all_in_one_150375445.htm
www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=03468137a44c73fe42393acfae541ea7
kissendrevagyok
Sep 26, 2024 16:11:29
Szerző: Fatászpika ( Snecológus-pontszám: 4268 x 2 ) Sep 26, 2024 16:13:28
Válasz
( 5 )
kissendrevagyok
Jófogáson is megtaláltam 5000ért :D a hülye tolvajtranyó még az árat se tudja rendesen beírni. 🤣
Kissaniko álnéven tolják, van kurvás kabátka is.
jofogas.hu/csongrad/Asus_V1661Gart_all_in_one_150375445.htm
jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=03468137a44c73fe42393acfae541ea7


Azért a kamuprofil vezetékneve miatt reménykednék még fikás, nem tudta nem felvenni a Kiss vezetéknevet
Sep 26, 2024 16:13:28
Szerző: Sörike ( Snecológus-pontszám: 7688 x 3 ) Sep 26, 2024 16:19:45
Válasz
( 5 )
hitelboy1
Igen, Mária Doszpod álnéven van fent.
facebook.com/profile.php?id=100091978835421


Gyagyás tapsikol hogy tudja zaklatni valahol tibit
És már szisszen is
Sep 26, 2024 16:19:45
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 16:20:13
Válasz
( 10 )
Hirtelen már nincs fent jófogáson az ASUS a fiókhoz tartozó eladásoknál de a termék link még él. Tranyó beszarhatot :D

kissendrevagyok
Sep 26, 2024 16:20:13
Szerző: Zsibuci ( Snecológus-pontszám: 5997 x 2 ) Sep 26, 2024 16:37:05
Válasz
( 6 )
Endre priusza
Az is a fórumon lóg éjjel-nappal?

Tibor! A fórum helyett lógj inkább egy diófán!
Egy haldokló vén pedofil buzi kerítéseket provokál maga ellen
Sep 26, 2024 16:37:05
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 16:37:10
Válasz
( 18 )
A legjobb, hogy tolvajtranyó megint kirakta okosba a lopott laptop azonosítóját is 🤣🤣🤣
kissendrevagyok
Sep 26, 2024 16:37:10
Szerző: öklendező szerelő ( Snecológus-pontszám: 7546 x 3 ) Sep 26, 2024 16:39:03
Válasz
( 5 )
hát ez rohadt jó, hogy a fodrász se tud mit kezdeni a wc-kefe hajával :D
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Sep 26, 2024 16:39:03
Szerző: töppedt buzigolyók ( Snecológus-pontszám: 70229 x 35 ) Sep 26, 2024 16:40:37
Válasz
( 6 )
Nemkarmolszteszar
Endre!

Kezd rosaceás lenni a seggfejed, mint Lyudgának.

Még nem olyan feltűnő, de szépen látni az állandó bőrpírt a kampós orrod két oldalán, meg a szemöldökeid között.

Gondoltál már rá, hogy kevesebb (esetleg semennyi) alkoholt igyál?

Degenerált!


Ez a vonat már elment Snecinek. Ő már csak orvosi felügyelet mellett fog tudni lejönni a piáról, és úgy is csak fizikailag. Végstádiumú alkoholista csöves.
Sep 26, 2024 16:40:37
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 16:44:39
Válasz
( 7 )
Endre, most már Te is adj el valamit a kurva anyádat, kezdesz untatni.

Tedd fel anyád házát a jófogásra!
30% akciót a cigányoknak!!
Sep 26, 2024 16:44:39
Szerző: habos babafos ( Snecológus-pontszám: 4974 x 2 ) Sep 26, 2024 16:47:06
Válasz
( 6 )
Azon gondolkodom, hogy a gyagyás vajon milyen c sharpot tanult az egyetemen és melyiken? 2002-ben adták ki az 1.0-t, a 2.0-t pedig 2005-ben. Legjobb esetben is abban gányolt 1-2 Hello world-öt. Halkan jegyzem meg, hogy jelenleg a 12. verziónál tart a nyelv. Szóval megértem, ha nem akarsz ezekre az állásokra jelentkezni. 😂
Ezt nyjem értyem
Sep 26, 2024 16:47:06
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 17:12:10
Válasz
( 7 )
Egyébként gratulálnék az ide soha be nem író, csendes egységnek, aki eljárt újszászra mint "suttogó propaganda" mivel nagy sikert ért el.

Még az ilyen 15 éves fiatalok is akik egész nap a tiktokot nézik, és mindenféle táncokat nyomnak és üvöltik, hogy skibidi toilet vagy mi, azok is tudnak mindent ami fontos.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 17:12:10
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 17:13:00
Válasz
( 7 )
Endre, esetleg azt megmondanád, miért írtál a szegedi kapitányságra, hogy orgazdaságról szeretnél bejelentést tenni?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 17:13:00
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 17:27:52
Válasz
( 14 )
Jenes is Laumót lincselne
kissendrevagyok
Sep 26, 2024 17:27:52
Szerző: Pitonsz Professzor ( Snecológus-pontszám: 26882 x 13 ) Sep 26, 2024 17:29:07
Válasz
( 5 )
kissendrevagyok
Jenes is Laumót lincselne


2 szerencsetlen alkoholista hajlesz buzi.😀
Punszisza a lekjopp!
Sep 26, 2024 17:29:07
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 17:33:17
Válasz
( 7 )
szerintem a vonaton van, elkezdett válaszolgatni a kommentekre
kissendrevagyok
Sep 26, 2024 17:33:17
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 17:39:26
Válasz
( 9 )
Nap kommentje:


Mindig nagy nevetések szoktak lenni!
Sep 26, 2024 17:39:26
Szerző: Vaják ( Snecológus-pontszám: 10827 x 5 ) Sep 26, 2024 17:44:11
Válasz
( 19 )
Sep 26, 2024 17:44:11
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 17:48:29
Válasz
( 46 )
Szép volt Endre, most tényleg ezt kellet tenned?


Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 17:48:29
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 17:50:27
Válasz
( 6 )
A helyzet megoldása
Szép volt Endre, most tényleg ezt kellet tenned?


azzal nem merít ki valami csalást, hogy csöves TB-re van bejelentve egy hajlékonyszállónál miközben Laumónál lakik életvitelszerűen ? 🤔
kissendrevagyok
Sep 26, 2024 17:50:27
Szerző: hitelboy1 ( Snecológus-pontszám: 3090 x 1 ) Sep 26, 2024 17:53:05
Válasz
( 5 )
A helyzet megoldása
Szép volt Endre, most tényleg ezt kellet tenned?



nszksz :DDDDD
Sep 26, 2024 17:53:05
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 17:53:42
Válasz
( 6 )
kissendrevagyok
azzal nem merít ki valami csalást, hogy csöves TB-re van bejelentve egy hajlékonyszállónál miközben Laumónál lakik életvitelszerűen ? 🤔


Az biztos, hogy a közig szabályok szerint 3 hónapot meghaladó tartózkodás esetén, ha valaki egy új helyen több mint 3 hónapig lakik, köteles az új lakcímet bejelenteni, akkor is ha ez albérlet.

Úgyhogy Endre majd esetleg ezt is jelentheti, de nagy megbaszás ezért nem várható
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 17:53:42
Szerző: Twiccs Chat ( Snecológus-pontszám: 8138 x 4 ) Sep 26, 2024 17:54:23
Válasz
( 7 )
kissendrevagyok
ha vonattal jön akkor itt a menetrend, az időpont stimmelne a válaszok kezdésével
RegioJet vonat


kimennék megnézni, hogy fent van-e a vonaton, de a francnak van kedve kimozdulni a kellemesen befűtött lakásból.
de remélem ledobják a vonatról.
#50euro + kamatok
Sep 26, 2024 17:54:23
Szerző: Kötőjel ( Snecológus-pontszám: 19322 x 9 ) Sep 26, 2024 18:00:53
Válasz
( 5 )
Twiccs Chat
kimennék megnézni, hogy fent van-e a vonaton, de a francnak van kedve kimozdulni a kellemesen befűtött lakásból.
de remélem ledobják a vonatról.


a fűtött lakásainkból fogjuk végignézni, ahogy a sodi halálra fagy.
vérdíj target nr. 1
Sep 26, 2024 18:00:53
Szerző: linziasztal01 ( Snecológus-pontszám: 112990 x 56 ) Sep 26, 2024 18:02:45
Válasz
( 6 )
Kötőjel
a fűtött lakásainkból fogjuk végignézni, ahogy a sodi halálra fagy.

Jogsival a kezemben fogom nézni, juszt is.
Sep 26, 2024 18:02:45
Szerző: sírógörcs ( Snecológus-pontszám: 6945 x 3 ) Sep 26, 2024 18:29:44
Válasz
( 6 )
jó lenne már beülni egy irodába xddddddddd
Sep 26, 2024 18:29:44
Szerző: Nemzet Krónikása ( Snecológus-pontszám: 28692 x 14 ) Sep 26, 2024 18:35:30
Válasz
( 21 )

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sep 26, 2024 18:35:30
Szerző: féregnyulvány ( Snecológus-pontszám: 13421 x 6 ) Sep 26, 2024 18:40:50
Válasz
( 8 )
miután endre bejelentette a rendőrségnek hogy a buzikurvája lopott és hamis termékeket árul az interneten amiben segéde a lamantin azonnal letörlődtek a hirdetések jófogásról

ugye tudod hogy ma még meglesz baszva ezért a szád? elrontottad a bizniszüket..
Sep 26, 2024 18:40:50
Szerző: mondomkusskuss ( Snecológus-pontszám: 35065 x 17 ) Sep 26, 2024 18:42:40
Válasz
( 5 )
keserke
Gyagya, mikor fogsz dolgozni?



Majd a börtönben. :-)
Sep 26, 2024 18:42:40
Szerző: Fatászpika ( Snecológus-pontszám: 4268 x 2 ) Sep 26, 2024 18:55:05
Válasz
( 6 )
Egyébként Endre megint mindenkit hülyének néz

Beírja az önéletrajzba, hogy mindent is tanult, de amikor munka lenne akkor már semmit se ér vele

Ez olyan mintha én jelentkeznék főorvosnak csak azért mert már játszottam az Operációval meg láttam a Vészhelyzet pár részét

A legviccesebb az egészben hogy ő azt hiszi hogy mindent elsimít a kinti tartózkodása alatt, közben meg csak egyre mélyebbre ássa magát a már így is nyakig érő szarban
Sep 26, 2024 18:55:05
Szerző: Ténfép ( Snecológus-pontszám: 7045 x 3 ) Sep 26, 2024 19:39:39
Válasz
( 5 )
nmthrwwy420
Egyébként nem feltétlen nem kóstolgatta ezzel az AMS, szerencsétlen Gyagyás azt hiszi csak egy egyszerű, baráti kérdés volt.


Nem nagyon utalt arra a döglöttfaszú, hogy baráti lett volna. A mondóka alatt persze volt autivigyor, de mindig az van, ha éppen nem konyul le a picsa.
Remélem az egész kurva mondókát azért mondta el, mert felháborodott, beszart vagy ilyesmi. Hátha lassan leesik azoknak a balfaszoknak is, hogy nem kéne egy hétpróbás bűnözőt pelenkázgatni.
Igyunk egy sörtöt, he
Sep 26, 2024 19:39:39
Szerző: ascites ( Snecológus-pontszám: 84826 x 42 ) Sep 26, 2024 20:00:11
Válasz
( 7 )
Tényleg hatalmasat sóhajtott, mikor mondta, hogy átvett egy levelet a Caritasnál.

Rossz hírt kapott, talán azt, hogy jogerőre emelkedett a priusza :D
Sep 26, 2024 20:00:11
Szerző: - Sep 26, 2024 20:08:42
Válasz
( 27 )
Sep 26, 2024 20:08:42
Szerző: kissendrevagyok ( Snecológus-pontszám: 92326 x 46 ) Sep 26, 2024 20:33:52
Válasz
( 14 )
-

Miért kell minuszolni ? :D Akkorát nevettem rajta. Tolajtranyó arca van ráphotoshoppolva. 😂🤣
kissendrevagyok
Sep 26, 2024 20:33:52
Szerző: GRoby Sep 26, 2024 22:57:46
Válasz
( 12 )
Ejjó Recsi!

Lakatot a kerítésen leküzdötted?? Golda beenged még?


Sep 26, 2024 22:57:46
Szerző: A helyzet megoldása ( Snecológus-pontszám: 52759 x 26 ) Sep 26, 2024 23:27:39
Válasz
( 5 )
Endre, ez mennyire igaz, hogy a szolnoki rendőrség kiírta mindenhova, hogy egy pedofil szatírt keresnek, te meg jelentkeztél mert azthitted állás hirdetés? XDD
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 26, 2024 23:27:39
Szerző: Eazy ( Snecológus-pontszám: 11256 x 5 ) Sep 26, 2024 23:37:20
Válasz
( 7 )
A szexuálisan túlfűtött cigány nő úgy lootolta ki a macskaól megmaradt erekjéit, hogy még csak meg se basztad.
Ennek végeredménye az alábbi ábrán látható:


Kezelem. Nyugi. - KcF
Sep 26, 2024 23:37:20